LGBT+ Danmark huser et udvalg af sociale aktiviteter, grupper og fællesskaber for og af det danske LGBT+ miljø. Fra hyggelige caféarrangementer til opbyggende netværksgrupper til vandreklubber. De drives alle af frivillige og initiativrige kræfter og er åbne for alle og ganske gratis.  

På denne side kan du orientere dig i alle foreningens aktiviteter og frivilliggrupper på tværs af landet. Klik dig ind på de forskellige, og læs, om det kunne være noget for dig, og hvordan du bliver en del af fællesskabet.  

 

Har du lyst til at skabe et fællesskab for LGBT+ personer i dit lokalområde?

Læs mere om, hvordan du starter en gruppe eller et nyt initiativ for LGBT+ personer gennem LGBT+ Danmark, her.

Kom på Danmarkskortet og vær med i et samlet overblik over LGBT+ aktiviteter i Danmark.

Er du en del af en LGBT+ aktivitet fx gennem en forening, frivillig gruppe eller organisation, så kan I blive nævnt på vores Danmarkskort. Vores Danmarkskort er et samlet overblik over alle de LGBT+ aktiviteter, som vi selv udbyder, men som også tilbydes af andre. Vil I på Danmarkskortet, så udfyld formularen her. 

Athypisk

Athypisk er et socialt fællesskab for alle LGBT+ personer i Thy og Mors.

Læs mere

AURA

AURA er sociale og trygge fællesskaber i hele landet for unge under 18 år.

Læs mere

Bi+ gruppen

Bi+ gruppen er et netværk for personer, der kan føle sig tiltrukket af mere end ét køn.

Læs mere

Erindringsskrivegruppen

Skriver du, eller har du lyst til at skrive, erindringer, og give og få feedback i et trygt og fortroligt rum? Så er Erindringsskrivegruppen måske noget for dig.

Læs mere

Eventgruppen

I Eventgruppen planlægger vi sociale arrangementer og events for alle foreningens frivillige, medlemmer, deltagere, allierede og andre gode folk.

Læs mere

Fria Fâula

Fria Fâula er en frivilliggruppe i LGBT+ Danmark, som søger at mindske ensomheden blandt mennesker i LGBT+ miljøet på Bornholm.

Læs mere

Homo med Forsinkelse

Homo med Forsinkelse – eller HmF – er for dig, der er sprunget ud eller har gjort dig tanker om din homo/biseksualitet senere i livet.

Læs mere

Kaleidos

Kaleidos er en frivilliggruppe, som skaber fællesskaber for mennesker i LGBT+ miljøet i Slagelse og omegn. Vi ønsker at give de deltagende mulighed for at møde ligesindede i hyggelige rammer, hvor man kan komme og opleve et socialt fællesskab, som ikke dømmer uanset seksualitet eller kønsudtryk.

Læs mere

Lesbisk Vandregruppe

Lesbisk Vandregruppe på Sjælland er et tilbud til kvinder, som kan lide at vandre sammen med andre kvinder i uformel og hyggelig klub med god stemning.

Læs mere

LGBTorsdagscafé

LGBTorsdagscaféen er en åben café for LGBTQIA+ personer i alle aldre. Det er et hyggeligt og tryggere rum, hvor vi kan hænge ud, snakke sammen, drikke kaffe, spille spil, lytte til musik eller læse en bog.

Læs mere

Mandegruppen

Mandegruppen er et tilbud til alle LGBT+ personer, der identificerer sig som mænd, herunder bøsser, biseksuelle og transmænd.

Læs mere

Madgruppen

I Madgruppen planlægger og afholder vi fællesspisninger i bedste folkekøkkenstil.

Læs mere

Miomor-gruppen

Miomor-gruppen er en samtalegruppe for queer mødre. Miomor er den mor, vi populært kender som ‘medmor’. Gruppens formål er at styrke normbrydende familier indefra ved at skabe et rum for dialog.

Læs mere

Netværk for Queer Forældreskab

Netværk for Queer Forældreskab er et åbent netværk for queerpersoner, der ønsker et forum til snakke og diskutere familiedannelse udenfor normen.

Læs mere

Queer Reads

Queer Reads er en bogklub i København for LGBT+ personer, der ønsker at tale om queer bøger sammen med andre LGBT+ personer i trygge, hyggelige rammer.

Læs mere

QueerSkriv

Et tekstlæsningsfællesskab for skrivende queers.

Læs mere

Regnbue café Odder

Regnbuecaféen er et popup cafétilbud, hvor man kan møde andre LGBT+ personer i Odder.

Læs mere

Regnbuefamilienetværket

Regnbuefamilienetværket er et netværk til gavn for både børn og voksne.

Læs mere

Regnbuen på Lolland-Falster

Regnbuen på Lolland-Falster tilbyder et socialt fællesskab for alle LGBT+ personer i området.

Læs mere

Safe Haven Aars

Safe Haven Aars samler LGBT+ personer fra Aars om samtale, spil, hygge og udflugter til lokale prides.

Læs mere

Salon7

Salon7 er et caféarrangement for unge LGBT+ personer mellem 18 og 30 år.

Læs mere

T-gruppen Aarhus

T-gruppen er et aarhusiansk socialt netværk for dig, der er transkønnet, interkønnet eller på andre måder stiller spørgsmål ved dit køn.

Læs mere

Transgruppen

Transgruppen er et socialt forum for dig, der har et andet køn end det, du fik tildelt ved fødslen.

Læs mere

Under Regnbuen Skive

Under Regnbuen er et trygt og kreativt fællesskab primært for LGBTQIA+ personer mellem 15-30 år – men alle er velkomne.

Læs mere

Ungehøjskolen "Queer The Future"

LGBT+ Danmarks ungehøjskoler er for unge mellem 16-25 år, som gerne vil lære mere om at engagere sig politisk i LGBT+ bevægelsen. På ungehøjskolen bliver du en del af et landsdækkende aktivistisk queerfællesskab, hvor vi sammen bliver klogere på aktivisme, demokrati og rettigheder.

Læs mere

Voksentid

Målet med Voksentid er at skabe et mødested for “de voksne og kedelige”, som bare gerne vil hygge og hænge ud i et afslappet rum med ligesindede.

Læs mere

Queers med kirkehistorier

Queers med kirkehistorier er en samling af mennesker, som deler deres oplevelser, følelser og tanker omkring det at have været en del af et religiøst miljø. Gruppen er særligt for dig, der er ved at redefinere dit forhold til tro og kirke – og måske også din familie.

Læs mere

Mangler der en aktivitet for LGBT+ personer i dit lokale område?

Læs her, hvordan du kan oprette et nyt tilbud for LGBT+ personer.

Læs mere