REGNBUEN PÅ LOLLAND-FALSTER

Regnbuen på Lolland-Falster er en frivilliggruppe i LGBT+ Danmark, som søger at mindske ensomheden blandt mennesker i LGBT+ miljøet på Lolland, Falster og Sydsjælland. Vi ønsker at give de deltagende mulighed for at møde ligesindede i hyggelige rammer, hvor man som LGBT+ person kan komme og opleve et socialt fællesskab, som ikke dømmer uanset seksualitet eller kønsudtryk og hvor man kan skabe nye venskaber med ligesindede.

REGNBUEN PÅ LOLLAND-FALSTER

ADRESSE
Banegårdspladsen 1A, 4800 Nykøbing Falster

TIDSPUNKT
Tirsdage fra kl. 19:00-22.00

KONTAKT
[email protected] og Facebook.

Om møderne

Regnbuen på Lolland-Falster skal være et safe space, hvor man som LGBT+ person trygt kan tale med ligesindede om de tanker, erfaringer, følelser og udfordringer, der er en del af livet som LGBT+ person i de mindre lokalsamfund på Lolland, Falster og Sydsjælland. Man er aldrig tvunget til at selv at dele, men alle er velkomne.

Ønsker man at tale med de frivillige om ømtålelige emner har de tavshedspligt og kan guide dig til hvor du kan søge hjælp, hvis det er nødvendigt.

Regnbuen er åben for alle, som søger et socialt fællesskab inden for LGBT+ miljøet, og vi har derfor ingen aldersgrænse for, hvem der kan komme i gruppen. Dette er også med til at skabe relationer og netværk på tværs af aldre og dermed erfaring med at være LGBT+ person.

Aftenerne har som oftest et tema, men det er ikke et krav. Temaerne bestemmes i fællesskab af gruppens medlemmer, og alle gode ideer er velkomne. Der er altid kaffe på kanden og lidt lækkert til ganen, når vi mødes.

Temaer kunne være:

  • Brætspilscafé
  • Fællesspisning
  • Kreative workshops
  • Gåture
  • Kulturelle oplevelser
  • Debatindlæg