Kurser og oplæg

En arbejdsplads, en uddannelsesinstitution eller et offentligt tilbud skal være for alle. I dag oplever for mange LGBT+ personer ikke at føle sig inkluderet eller respekteret, og det viser sig tydeligt i trivselsundersøgelser i alle dele af samfundet. Ved at kigge indad på egne normer og rammer, kan enhver arbejdsplads eller institution hjælpe alle mennesker til en tryggere dagligdag. 

Derfor udbyder LGBT+ Danmark en række kompetenceudviklende tilbud til private og offentlige virksomheder, institutioner og foreninger, som ønsker at opnå større viden om LGBT+ vilkår og starte med at forbedre disse på egen banehalvdel. 

Vores faste og velafprøvede kurser målretter sig arbejdspladsen eller fagpersonale med brugerkontakt. LGBT+ Danmarks konsulenter tager udgangspunkt i jeres specifikke organisation og giver jer konkrete kompetenceforbedrende værktøjer på baggrund af jeres indsatsområder. 

Vi tilbyder desuden kortere oplæg om alt, der knytter sig til LGBT+ liv, vilkår, rettigheder og forhold, samt konsulentbistand til opkvalificering af materialer, projekter eller produkter. 

 

 

Kontakt os hør, hvordan LGBT+ Danmark bedst kan imødekomme dine behov.

Børne og ungeområdet:
Julia Skov
Diversitetskonsulent
[email protected]

Psykosocialområde:
Eva Goldfinger
Psykologfaglig konsulent
[email protected]