LGBT+ Danmark huser et udvalg af sociale aktiviteter, grupper og fællesskaber for og af det danske LGBT+ miljø. Fra hyggelige caféarrangementer til opbyggende netværksgrupper til vandreklubber. De drives alle af frivillige og initiativrige kræfter og er åbne for alle og ganske gratis.  

På denne side kan du orientere dig om alle foreningens frivilliggrupper i Sjælland. Klik dig ind på de forskellige, og læs, om det kunne være noget for digog hvordan du bliver en del af fællesskabet.  

 

Har du lyst til at skabe et fællesskab for LGBT+ personer i dit lokalområde?

Læs mere om, hvordan du starter en gruppe i LGBT+ Danmark her.

Kaleidos

Kaleidos er en frivilliggruppe, som skaber fællesskaber for mennesker i LGBT+ miljøet i Slagelse og omegn. Vi ønsker at give de deltagende mulighed for at møde ligesindede i hyggelige rammer, hvor man kan komme og opleve et socialt fællesskab, som ikke dømmer uanset seksualitet eller kønsudtryk.

Læs mere

Lesbisk Vandregruppe

Lesbisk Vandregruppe på Sjælland er et tilbud til kvinder, som kan lide at vandre sammen med andre kvinder i uformel og hyggelig klub med god stemning.

Læs mere

Regnbuen på Lolland-Falster

Regnbuen på Lolland-Falster tilbyder et socialt fællesskab for alle LGBT+ personer i området.

Læs mere

Ungehøjskolen "Queer the Future"

LGBT+ Danmarks ungehøjskoler er for unge mellem 16-25 år, som gerne vil lære mere om at engagere sig politisk i LGBT+ bevægelsen. På ungehøjskolen bliver du en del af et landsdækkende aktivistisk queerfællesskab, hvor vi sammen bliver klogere på aktivisme, demokrati og rettigheder.

Læs mere

Mangler der en aktivitet på Sjælland?

Læs her, hvordan du kan være med til at oprette et nyt tilbud for LGBT+ personer.

Læs mere