Salon7

Salon7 er ecaféarrangement for unge LGBT+ personer mellem 18 og 30 år. Her kan du møde og hænge ud med andre unge LGBT+ personer over brætspil, gode snakke og en kop kaffe.  

Alle events starter med ’speed-friending’ for dem, som har lyst, hvor du har mulighed for at lære folk at kende. Herefter er der mulighed for at spille brætspil, kigge i bøgerne i LGBT+ Danmarks bibliotek eller snakke over en kop kaffe. Der er også fin lejlighed til at tale om LGBT+ relevante emner og problematikker, hvis man har lyst til det. 

Sådan deltager du

Vi mødes hver anden mandag i LGBT+ Danmarks lokaler i København. Du behøver ikke tilmelde dig på forhånd men møder bare frit op til arrangementerne. Der er kørestolsadgang gennem elevatoren, men man skal bruge en nøgle for at benytte elevatoren – for adgang hertil skriv til [email protected] nogle dage inden, du regner med at komme, så laver vi en aftale om, hvordan du kan komme med elevatoren. Følg også med på Facebook, hvor der kommer information om kommende arrangementer, samt på Instagram, hvor du kan følge med i, hvad vi laver til Salon7. 

Vi gør meget ud af, at Salon7 skal være et både trygt og hyggeligt rum for deltagerne – så har du forslag til aktiviteter, savner du noget eller har du forslag til, hvordan Salon7 kan blive bedre, så hiv endelig fat i os.  

Vi glæder os til at se dig! 

SALON7

19:00-21:30
Mandag i lige uger
Vestergade 18E, 2. Sal, 1164 København K 

KONTAKT
[email protected]

FØLG MED PÅ SOCIALE MEDIER
Facebook
Instagram