LGBT+ Danmark huser et udvalg af sociale aktiviteter, grupper og fællesskaber for og af det danske LGBT+ miljø. Fra hyggelige caféarrangementer til opbyggende netværksgrupper til vandreklubber. De drives alle af frivillige og initiativrige kræfter og er åbne for alle og ganske gratis.  

På denne side kan du orientere dig om alle foreningens frivilliggrupper i hovedstadsområdet. Klik dig ind på de forskellige, og læs, om det kunne være noget for digog hvordan du bliver en del af fællesskabet.  

 

Har du lyst til at skabe et fællesskab for LGBT+ personer i dit lokalområde?

Læs mere om, hvordan du starter en gruppe i LGBT+ Danmark her.

AURA i Hovedstaden

AURA er sociale og trygge fællesskaber i hele landet for unge under 18 år. I hovedstaden har vi både en afdeling i København og Frederiksberg.

Læs mere

Besøgsvennerne

LGBT+ Danmarks Besøgsvennerne knytter yngre frivillige LGBT+ personer med ældre LGBT+ personer (65+) og danner venskaber på tværs af generationer.

Læs mere

Bi+ gruppen

Bi+ gruppen er et netværk for personer, der kan føle sig tiltrukket af mere end ét køn

Læs mere

Biblioteket

LGBT+ Biblioteket er startet og drevet af frivillige og har nordens største LGBT+ bibliotek med næsten 5.000 titler.

Læs mere

Erindringsskrivegruppen

Skriver du, eller har du lyst til at skrive, erindringer, og give og få feedback i et trygt og fortroligt rum? Så er Erindringsskrivegruppen måske noget for dig.

Læs mere

Eventgruppen

I Eventgruppen planlægger vi sociale arrangementer og events for alle foreningens frivillige, medlemmer, deltagere, allierede og andre gode folk.

Læs mere

Fria Fâula

Fria Fâula er en frivilliggruppe i LGBT+ Danmark, som søger at mindske ensomheden blandt mennesker i LGBT+ miljøet på Bornholm.

Læs mere

Homo med Forsinkelse

Homo med Forsinkelse – eller HmF – er for dig, der er sprunget ud eller har gjort dig tanker om din homo/biseksualitet senere i livet.

Læs mere

Lesbisk Vandregruppe

Lesbisk Vandregruppe på Sjælland er et tilbud til kvinder, som kan lide at vandre sammen med andre kvinder i uformel og hyggelig klub med god stemning.

Læs mere

LGBTorsdagscafé

LGBTorsdagscaféen er en åben café for LGBTQIA+ personer i alle aldre. Det er et hyggeligt og tryggere rum, hvor vi kan hænge ud, snakke sammen, drikke kaffe, spille spil, lytte til musik eller læse en bog.

Læs mere

Mandegruppen

Mandegruppen er et tilbud til alle LGBT+ personer, der identificerer sig som mænd, herunder bøsser, biseksuelle og transmænd.

Læs mere

Madgruppen

I Madgruppen planlægger og afholder vi fællesspisninger i bedste folkekøkkenstil.

Læs mere

Miomor-gruppen

Miomor-gruppen er en samtalegruppe for queer mødre. Miomor er den mor, vi populært kender som ‘medmor’. Gruppens formål er at styrke normbrydende familier indefra ved at skabe et rum for dialog.

Læs mere

Netværk for Queer Forældreskab

Netværk for Queer Forældreskab er et åbent netværk for queerpersoner, der ønsker et forum til snakke og diskutere familiedannelse udenfor normen.

Læs mere

Queer Reads

Queer Reads er en bogklub i København for LGBT+ personer, der ønsker at tale om queer bøger sammen med andre LGBT+ personer i trygge, hyggelige rammer.

Læs mere

QueerSkriv

Et tekstlæsningsfællesskab for skrivende queers.

Læs mere

Regnbuefamilienetværket

Regnbuefamilienetværket er et netværk til gavn for både børn og voksne.

Læs mere

Salon7

Salon7 er et caféarrangement for unge LGBT+ personer mellem 18 og 30 år.

Læs mere

Transgruppen

Transgruppen er et socialt forum for dig, der har et andet køn end det, du fik tildelt ved fødslen.

Læs mere

Ungehøjskolen "Queer The Future"

LGBT+ Danmarks ungehøjskoler er for unge mellem 16-25 år, som gerne vil lære mere om at engagere sig politisk i LGBT+ bevægelsen. På ungehøjskolen bliver du en del af et landsdækkende aktivistisk queerfællesskab, hvor vi sammen bliver klogere på aktivisme, demokrati og rettigheder.

Læs mere

Voksentid

Målet med Voksentid er at skabe et mødested for “de voksne og kedelige”, som bare gerne vil hygge og hænge ud i et afslappet rum med ligesindede.

Læs mere

Queers med kirkehistorier

Queers med kirkehistorier er en samling af mennesker, som deler deres oplevelser, følelser og tanker omkring det at have været en del af et religiøst miljø. Gruppen er særligt for dig, der er ved at redefinere dit forhold til tro og kirke – og måske også din familie.

Læs mere

LGBTorsdagscafé

LGBTorsdagscaféen i LGBT+ Medborgerhuset er for LGBTQIA+ personer i alle aldre der søger et trygt rum at være sammen i.

Læs mere