Lesbisk Vandregruppe

Vandreture er en skøn måde at være sammen med andre på. Man får frisk luft i smukke omgivelser, og snakken går nemmere, mens man er aktiv. Samtidig kan det være en god måde at møde andre lesbiske på og blive del af et trygt og hyggeligt fællesskab. 

Lesbisk Vandregruppe har eksisteret siden 2002 og oplever god opbakning til alle vores ture. Vi består af en gruppe vandreglade kvinder med betydelig aldersspredning – de fleste er dog i 50’erne og 60’erne. Vi er typisk 20 kvinder på hver vandretur. 

Alle er velkomne – uanset alder og vandreerfaring! 

Lesbisk Vandregruppe 

Tidspunkt: Se årskalenderen for vandreture her: Årsplan 2022
Kontakt: 
Email: [email protected]
Facebook: Lesbisk Vandregruppe Kbh 

Om vandreturene

Vi vandrer på udsøgte, smukke steder på Sjælland og i Sydsverige. En gennemsnitstur er på 10-12 km og ikke sværere, end at alle med en almindelig kondition kan være med. Nogle ture er kortere (især i vintermånederne), og enkelte er længere. Undervejs holder vi nogle pauser, og som regel slutter vi af med et cafébesøg et sted i nærheden af ruten. Vi vandrer alle årets måneder. 

Sådan deltager du

De fleste ture er gratis og koster ikke andet end egen transport, og tilmelding er ikke nødvendig. Kun når vi skal arrangere speciel transport, eller der er begrænset deltagerantal, er det nødvendigt med tilmelding. Vi gør så opmærksom på det i annonceringen. 

To vandreglade kvinder koordinerer aktiviteterne. Vi laver en årsplan, som bliver sendt ud sidst i december, og nærmere informationer om de enkelte ture bliver sendt ud en uges tid inden turen. Hvis du ønsker at komme på mailinglisten og få direkte besked om turene (og julefrokosten), kan du skrive til [email protected] 

Vi glæder os til at se dig! 

Næste tur

Vandretur på Nordkysten – Fra Hornbæk til Gilleleje

Søndag den 17. juli.

Vi mødes på Københavns Hovedbanegård kl. 9.25 og tager regionaltoget til Helsingør kl. 9.40, ank. 10.25. Her skifter vi til bus nr. 347 mod Hornbæk, afg. 10.30, ank. Hornbæk 11.01 (er toget forsinket tager vi lokaltoget fra Helsingør kl. 10.49).

Dette er en tur igennem det danske sommer- og ferieland langs med Kattegat og med mulighed for badeture. Den første del af turen er mest blå, den sidste del overvejende grøn, men hele tiden med flotte udsigter og skiftende perspektiver.

Efter godt 7 km. kommer vi forbi café og kunstmuseet Munkeruphus, hvor der bl.a. er mulighed for en kop kaffe og is.

Turen slutter i Gilleleje på toppen af Nordkysten, hvor vi sammen kan gå på restaurant Saseline.

Turen er i alt 12 km lang med mulighed for forkortelse. Snak med turlederen om dette.

Turleder: Chandra (60910096).

Næste ture: 7. august: Ordrup Næs, 13. august: Jubilæumsfest, 10. september: Lagunestien.