Lesbisk Vandregruppe

Vandreture er en skøn måde at være sammen med andre på. Man får frisk luft i smukke omgivelser, og snakken går nemmere, mens man er aktiv. Samtidig kan det være en god måde at møde andre lesbiske på og blive del af et trygt og hyggeligt fællesskab. 

Lesbisk Vandregruppe har eksisteret siden 2002 og oplever god opbakning til alle vores ture. Vi består af en gruppe vandreglade kvinder med betydelig aldersspredning – de fleste er dog i 50’erne og 60’erne. Vi er typisk 20 kvinder på hver vandretur. 

Alle er velkomne – uanset alder og vandreerfaring! 

Lesbisk Vandregruppe 

Tidspunkt: Se årskalenderen for vandreture her: Årsplan 2022
Kontakt: 
Email: [email protected]
Facebook: Lesbisk Vandregruppe Kbh 

Om vandreturene

Vi vandrer på udsøgte, smukke steder på Sjælland og i Sydsverige. En gennemsnitstur er på 10-12 km og ikke sværere, end at alle med en almindelig kondition kan være med. Nogle ture er kortere (især i vintermånederne), og enkelte er længere. Undervejs holder vi nogle pauser, og som regel slutter vi af med et cafébesøg et sted i nærheden af ruten. Vi vandrer alle årets måneder. 

Sådan deltager du

De fleste ture er gratis og koster ikke andet end egen transport, og tilmelding er ikke nødvendig. Kun når vi skal arrangere speciel transport, eller der er begrænset deltagerantal, er det nødvendigt med tilmelding. Vi gør så opmærksom på det i annonceringen. 

To vandreglade kvinder koordinerer aktiviteterne. Vi laver en årsplan, som bliver sendt ud sidst i december, og nærmere informationer om de enkelte ture bliver sendt ud en uges tid inden turen. Hvis du ønsker at komme på mailinglisten og få direkte besked om turene (og julefrokosten), kan du skrive til [email protected] 

Vi glæder os til at se dig! 

Næste tur

Nattur igennem Jægersborg Hegn og Dyrehaven.

Lørdag den 11. juni

Lykke og lyse nætter…

Vi mødes på Københavns Hovedbanegård under uret kl. 20.55 og tager Øresundstoget mod Helsingør kl. 21.10. Vi står af i Skodsborg kl. 21.31.
Natturen er for dem, der gerne vil opleve naturen på en anderledes måde, idet vi går i den lyse nat, hvor vi på lørdag er tæt på fuldmåne og midsommer. Vi går overvejende i stilhed for at fornemme sommernattens trylleri.
Fra Skodsborg går vi rundt om Bøllemosen, hvor vi holder vores første pause. Herefter går vi i stilhed og aftenskumring videre til Mølleåen, som vi følger til Rådvad og derefter ind i Dyrehaven. På et tidspunkt finder vi hver især en lille plads, hvor vi har mulighed for en lille stund at sidde og lytte til nattens lyde. Vi holder igen pause ved Eremitagen og går videre til Klampenborg, hvor der jævnligt er tog/S-tog mod København.

Turen er 8½ km lang. Husk siddeunderlag.

Turleder: Bodil: 60 92 10 09.

Næste ture: 17. juli: Hornbæk Plantage, 7. august: Ordrup Næs. 13. august: jubilæumsfest.