T-gruppen Aarhus

T-gruppen er et socialt netværk for dig, der er transkønnet, interkønnet, eller på andre måder stiller spørgsmål ved det køn, du blev tildelt ved fødslen, og som gerne vil kommunikere med ligesindede i trygge rammer.

Vi deler erfaringer og oplevelser omkring køn og kønsidentitet i både en lukket Facebookgruppe, som du finder her, og samt til caféarrangementer på Café Sappho i Aarhus 1-2 gange om måneden.

T-gruppens sociale møder

Møderne er åbne for alle, ovennævnte. Det koster ikke noget at deltage, og tilmelding er ikke ubetinget nødvendig, men en lettelse for mødelederen.  Du møder bare op og vil altid blive tage godt imod. Du er velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med til møderne.

I T-gruppens lukkede Facebookgruppe kan du læse om næste arrangement, skrive ud i fællesskabet og holde kontakt uden for møderne. Du finder Facebookgruppen her.

Hvad sker der ved møderne?

Møderne er sociale med det formål at udveksle erfaringer og støtte hinanden.

Møderne kan forløbe forskelligt, afhængigt af hvor mange der deltager, og hvilke emner der bliver taget op, men et typisk møde forløber således:

Mødeværten byder velkommen, hvorefter der er en præsentationsrunde, hvor alle fortæller navn og pronomen (han, hun, dem etc.) samt evt. fortæller lidt om, hvad der er sket siden sidst. Ønsker man, at et bestemt emne bliver taget op, kan man også nævne det her. Hvis man ikke har lyst til at tale under runden, kan man nøjes med at præsentere sig selv.

Efter vi har vendt dagens emner er der mulighed for bare at hyggesnakke. Afslutningsvis kan man give kommentarer til mødets forløb og ønsker til næste møde.

Vi beder om, at man respekterer, at alt, der siges til møderne, ikke fortælles videre uden for mødet. Vi gør meget ud af, at du skal føle dig tryg, og vi forsøger at møde alle, der hvor de er i livet, uanset alder, køn, eller hvor du befinder dig i din transition.

T-GRUPPEN

TIDSPUNKT
Søndage 14:00-16:00, 1 til 2 gange om måneden (Møderne bliver slået op på Facebook).

STED
Café Sappho, Mejlgade 71, 8000 Aarhus C

Find vores lukkede Facebook-gruppe her.

KONTAKT
Andrea Louise Thøstesen
tlf.: 61314224
[email protected]