LGBT+ Danmark huser et udvalg af sociale aktiviteter, grupper og fællesskaber for og af det danske LGBT+ miljø. Fra hyggelige caféarrangementer til opbyggende netværksgrupper til vandreklubber. De drives alle af frivillige og initiativrige kræfter og er åbne for alle og ganske gratis.  

På denne side kan du orientere dig om alle foreningens frivilliggrupper i Midtjylland. Klik dig ind på de forskellige, og læs, om det kunne være noget for digog hvordan du bliver en del af fællesskabet.  

 

AURA i Holstebro og Aarhus

AURA er sociale og trygge fællesskaber i hele landet for unge under 18 år. AURA findes i Holstebro og Aarhus.

Læs mere

Homo med Forsinkelse

Homo med Forsinkelse – eller HmF – er for dig, der er sprunget ud eller har gjort dig tanker om din homo/biseksualitet senere i livet.

Læs mere

Regnbue café Odder

Regnbuecaféen er et popup cafétilbud, hvor man kan møde andre LGBT+ personer i Odder.

Læs mere

T-gruppen Århus

T-gruppen er et aarhusiansk socialt netværk for dig, der er transkønnet, interkønnet eller på andre måder stiller spørgsmål ved køn.

Læs mere

Under Regnbuen Skive

Under Regnbuen er et trygt og kreativt fællesskab primært for LGBTQIA+ personer mellem 15-30 år i Skive – men alle er velkomne.

Læs mere

Ungehøjskolen "Queer the future"

LGBT+ Danmarks ungehøjskoler er for unge mellem 16-25 år, som gerne vil lære mere om at engagere sig politisk i LGBT+ bevægelsen. På ungehøjskolen bliver du en del af et landsdækkende aktivistisk queerfællesskab, hvor vi sammen bliver klogere på aktivisme, demokrati og rettigheder.

Læs mere

Mangler der en aktivitet i Midtjylland?

Læs her, hvordan du kan være med til at oprette et nyt tilbud for LGBT+ personer.

Læs mere