Bigruppen

Bigruppen er et netværk for personer, der kan føle sig tiltrukket – romantisk og/eller seksuelt – af mere end ét køn. Bigruppen holder Bi+ info ca. hver anden måned. Der kommer bier i alle aldersgrupper, både ciskønnede og transkønnede.

Man må gerne møde op uden at melde sin ankomst først, og uden at være medlem af LGBT Danmark. Medlemskab af Landsforeningen behøver man først efter et par møder. Bi+ info er møder med et informerende oplæg først – og derefter hyggesnak med kaffe eller te. Alle møder bliver annonceret i kalenderen her på siden. 

For mange kan det føles grænseoverskridende at møde op første gang. Men det sværeste er at ringe på døren, for når man først kommer indenfor, vil man opdage at vi er venligt stemt, og at alle er velkomne. Desuden holder vi events nogle gange årligt, typisk i forbindelse med Prideugen i august og Bi Visibility Week i september. 

TIDSPUNKT
Cirka hver anden måned. Find dato og information om næste arrangement i LGBT+ Danmarks kalender.

STED
Vestergade 18E, 2. Sal, 1164 København K

KONTAKT
[email protected]
Facebook

Hvad betyder Bi+?

Biseksuelle kalder sig ikke nødvendigvis sådan. Der er nemlig mange andre begreber, som betyder det samme eller noget lignende, derfor taler vi også om B+ (B som i LGBT). 

F.eks. foretrækker nogle at kalde sig panseksuelle, queer, flydende, biromantisk eller andre begreber, som alle kan rummes inden for denne definition:  

Evnen til seksuelt, romantisk og/eller følelsesmæssigt at blive tiltrukket af personer af mere end ét køn – ikke nødvendigvis på samme måde, ikke nødvendigvis i samme grad og ikke nødvendigvis på samme tid.
 

Mere end ét køn betyder at nogle føler sig tiltrukket af kvindermænd, nonbinære eller andre kønsidentiteter. Det er dog vigtigt at huske på, at det kun er dig selv, der kan vide, hvilke begreber, der passer til din identitet – ingen andre kan bestemme din seksuelle orientering. 

For mange er det en stor hjælp og vej til at finde ro og glæde i sin seksuelle orientering at mødes med andre, der kender nogle af erfaringerne. Biseksuelle er meget forskellige og kan leve ganske forskellige liv – alligevel vil der være noget, der vækker genklang i de flestes historie.