Samarbejder og partnerskaber

LGBT+ Danmarks arbejde er finansieret af vores medlemskaber – se hvordan du bliver medlem her! Dertil er foreningen støttet af en række private og offentlige aktører gennem samarbejder og partnerskaber. 

AP Møllerske Støttefond støtter LGBT+ Danmarks rådgivning.

Det Obelske Familiefond har muliggjort foreningens internationale indsatser samt foreningens indsats på ungeområdet.

IKEA støtter LGBT+ Danmarks virksomhedsindsats.

Københavns Kommune støtter tilbuddene TRANSIT og Besøgsvennerne.

Soundboks støtter LGBT+ Ungdoms weekendlejre.

Rudolph Care logo

Rudolph Care støtter LGBT+ Danmarks sommerlejre for unge.

NYX Professional Makeup logo

NYX Professional Makeup støtter LGBT+ Danmarks sociale tilbud.

Øvrige økonomiske samarbejdspartnere

LGBT+ Danmarks arbejde er i øvrigt støttet af DAPPCISUKVINFOFinansloven samt §18 midler i følgende kommuner: Frederiksberg, København, Næstved, Vejle, Kolding, Aabenraa, Esbjerg, Aarhus og Holstebro. 

 

Samarbejdsorganisationer

LGBT+ Danmark arbejder for, at tryggere fællesskaber findes i hele landet – også uden for storbyerne. Derfor samarbejder vi med lokale og mere specialiserede LGBT+ organisationer om at tilbyde fællesskaber med fundament i normkritiske og intersektionelle principper.  

Vi samarbejder med:
  • LGBT+ Huset Aarhus 
  • TiD (medlemsforening) 

 

Bliv medlemsforening af LGBT+ Danmark

Som lokal eller specialiseret LGBT+ organisation kan man blive optaget som medlemsforening af LGBT+ Danmark. Kontakt foreningens frivilligkonsulent, Maria, hvis du ønsker at høre mere: [email protected]  

Mangler der et socialt tilbud i dit nærområde, og har du – og gerne flere – mod på at starte et op, så kontakt ligeledes frivilligkonsulenten på: [email protected] for at høre mere om muligheden for at etablere en lokalforening eller et lokalt netværk under LGBT+ Danmark. 

 

Netværk for frivilligt socialt arbejde i LGBT+ miljøet

LGBT+ Danmark faciliterer desuden netværksmøder for frivilligt socialt arbejde i LGBT+ miljøet, hvor LGBT+ organisationer fra hele landet mødes ca. 4 gange årligt for at erfaringsudveksle, få nye redskaber og samarbejde om tilbud og aktiviteter. Kontakt Maria på: [email protected]