Kom på ARoS med AURA Aarhus

31. maj, 2022, 16:00
LGBT+ Huset
Vester Allé 8A
8000 Aarhus C
Social gruppe
AURA Aarhus
https://fb.me/e/1gnKVBGZL

Til dette AURA arrangement går turen til ARoS, hvor vi har booket en omvisning!

Omvisningen starter kl. 16.30, men vi mødes som sædvanlig i LGBT+ Huset kl. 16 og går i samlet flok over på museet. Efter rundvisningen er der mulighed for at gå rundt på museet inden vi slutter af sammen i LGBT+ huset. For jer der kommer senere eller ikke har lyst til at tage med på ARoS, bliver vi også et par frivillige tilbage i LGBT+ Huset, hvor vi kan hygge med brætspil eller kreative projekter.

De frivillige til dette arrangement er Trine (hun/hende), Tessa (hun/hende), Jos (de/dem) og Laura (hun/de). Vi står alle klar til at tage godt i mod jer.
Hvis det er din første gang, er du meget velkommen til at skrive en besked til os her på Facebook, så skal vi nok sørge for at tage ekstra godt imod dig!
Vi glæder os til at se jer alle sammen!

Hvis du har lyst til at møde andre unge LGBTQIA+ personer i et hyggeligt og alkoholfrit miljø, er det bare med at komme med! Du er velkommen alene, ellers så tager du bare en ven under armen. Om du bliver hele dagen eller bare kigger forbi er helt op til dig. Uanset hvad, så glæder vi os til at se dig.

Tilgængelighed
I AURA ønsker vi, at alle har mulighed for at deltage i vores arrangementer. Du er velkommen til at skrive til os her på Facebook, hvis du har spørgsmål til tilgængeligheden til et arrangement.

LBGT+ Huset
- Niveaufriadgang: Nej
- Elevator: Nej
- Handicap toilet: Nej
- Kønsneutralt toilet: Ja
- Sprog: Dansk
- Mulighed for at trække sig til roligere omgivelser: Ja
- Kan handicaphjælpere komme med gratis: Ja
- Spisning: Snacks og drikkevarer

ARoS
- Niveaufriadgang: Ja
- Elevator: Ja
- Handicap toilet: Ja
- Kønsneutralt toilet: Ja
- Sprog: Dansk
- Mulighed for at trække sig til roligere omgivelser: Nej
- Kan handicaphjælpere komme med gratis: Ja
- Spisning: Ikke relevant