Regnbuen ender nu også på Lolland-Falster

Regnbuen på Lolland-Falster

Regnbuen på Lolland-Falster mødes tirsdage i juni fra kl. 19:00-22.00 i Nykøbing Falster.

På Lolland-Falster har en gruppe LGBT+ personer startet en ny frivilliggruppe i LGBT+ Danmark. ’Regnbuen på Lolland-Falster’ holder til i Nykøbing-Falster og er et socialt fællesskab for alle LGBT+ personer i lokalområdet.  

LGBT+ personer findes over hele landet, og uanset hvor man bor, skal man have mulighed for at finde et netværk af andre LGBT+ personer at spejle sig i. Derfor er vi også meget glade for, at flere og flere ildsjæle ønsker at opstarte initiativer i deres lokalområde.   

Regnbuen på Lolland-Falster bliver et sted, hvor man som LGBT+ person trygt kan tale med ligesindede om de tanker, erfaringer, følelser, udfordringer og glæder, der er en del af livet som LGBT+ person på Lolland-Falster. 

 Gruppen mødes hver tirsdag i juni til en hyggelig aktivitet. Næste møde er den 14. juni kl. 19:00 i Guldborgsund Frivilligcenter. Se eventet på Facebook.

Frivilliggruppen tager meget gerne imod flere frivillige til at finde på og hjælpe med at afholde aktiviteterne. Så hvis du bor i området og kunne tænke dig at være frivillig i Regnbuen på Lolland-Falster, kan du kontakte dem på [email protected]  

 

Hjertelig velkommen til Regnbuen på Lolland-Falster i LGBT+ Danmarks landsdækkende fællesskab!  

 

Læs mere