UGE SEX: Spørg en underviser fra LGBT+ Danmark

Er du elev og skriver projekt om køn og seksualitet i anledning af Uge Sex? Så vil vi gerne hjælpe dig! Stil dine spørgsmål på [email protected], eller lav en aftale om et interview med en af vores undervisere.

Uge Sex er ugen for seksualitetsundervisning på landets folkeskoler. Mange skolelever skriver i den forbindelse opgave om køn og seksualitet. Vi vil gerne hjælpe, hvis du som elev eller lærer søger svar på spørgsmål om LGBT+ emner. Vores unge, frivillige undervisere fra vores undervisningstilbud Ung-til-ung undervisning i køn og seksualitet står på den anden side af skærmen klar til at gøre vores bedste for at hjælpe jer. 

Skriv dit spørgsmål til [email protected]
Så vil en af vores undervisere besvare dit spørgsmål.
Du har også mulighed for at aftale et interview med os i dagtimerne i Uge Sex.

Hvad betyder nonbinær? Hvordan er det at være minoritetsperson? Hvad er forskellen på køn og seksualitet?
Spørgsmålene i Uge Sex og i seksualitetsundervisning generelt kan være mange. Vi vil gerne hjælpe med at besvare dem på mail eller et interview via telefon eller video.

Sådan kontakter du vores undervisere i Uge Sex

Interview

  • Vi kan aftale et interview, hvor vores undervisere besvarer flere spørgsmål. Interviewet kan max vare 15 minutter. 
  • Det er vigtigt, at du har forberedt nogle spørgsmål på forhånd.
  • Interviewer kan være over telefon eller video fx via Teams.  
  • Hvis du ønsker at blive ringet op eller lave en interviewaftale over video, så skal du sende tre forslag til tidspunkter, vi kan foretage interviewet. Tidspunkterne skal være mellem kl. 13-16 mandag-fredag i uge 6.  
  • Du skal oplyse et telefonnummer, hvis du ønsker et interview. 
  • Du kan også som lærer sætte et interview op med os, hvis du ønsker at hjælpe dine elever med at lave aftalen.
  • Skriv en mail til [email protected], hvis du ønsker at sætte et interview op.

Mail

  • Hvis du vil have skriftlige svar, så skal du skrive relativt specifikke spørgsmål.  
  • Svartid: Vores svartid er én hverdag. Hvis du skriver til os mandag, kan du forvente at høre fra os inden kl. 13 tirsdag, med et svar på om vi har tid og mulighed for at svare på dine spørgsmål eller stille og til interview.
  • Skriv en mail med dine spørgsmål til [email protected]
Vær opmærksom på, at tilbuddet ikke indeholder rådgivning og viden om vores politiske arbejde

Vi tilbyder ikke rådgivning i det her tilbud. Er du LGBT+ person, eller i tvivl om det, kan du få støtte og rådgivning ved at henvende dig til vores rådgivning her. Vores undervisere udtaler sig ikke om aktuelle politiske sager på vegne af foreningen, den viden de kan giver er mere generelt om LGBT+ emner. Stiller du personlige spørgsmål til vores undervisere, vil vi højst sandsynligt ikke svare på disse, da det kan blive for udstillende. Ønsker du hjælp til at finde statistik eller tal til jeres rapport, er det ikke muligt for os at hjælpe. Men hvis du sender statistik, kan vi muligvis godt forholde os til det.  

Få gratis undervisning i køn og seksualitet med vores nye undervisningstilbud

Ønsker du at blive endnu klogere på køn og seksualitet, så send os en bookingsforspørgsel på vores nye undervisningstilbud her. 
Undervisningstilbuddet kan kun bookes af lærere. Men er du elev opfordre vi til, at du deler det med din lærere eller skoleleder, så vi kan komme ud og besøge din klasse.

Vi glæder os til at høre fra jer.
Glædelig Uge Sex!