LGBT+ Danmarks generalforsamling og sommermiddag 2024

Kom og tag del i det politiske fællesskab i LGBT+ Danmark og deltag i vores generalforsamling og sommermiddag d. 25. maj

Landsforeningen for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner afholder hvert år generalforsamling for vores medlemmer. Generalforsamlingen er foreningens øverste myndighed, hvor du bl.a. kan stille op til foreningens bestyrelse og være med til at drøfte foreningens arbejde.

I år foregår generalforsamlingen lørdag d. 25. maj i Salen hos LGBT+ Medborgerhuset i København på Vestergade 18E, 2. sal kl. 13-17.

I år præsenterer vi et nyt politisk program for LGBT+ Danmark, som du allerede nu kan give inputs til via vores digitale høring lige her. 

Efter generalforsamlingen byder vi på en lækker sommermiddag ved langborde, hvor man kan restituere lidt sammen ovenpå generalforsamlingen hen over en kold drik.

Dagsorden for generalforsamlingen

Foreløbig dagsorden for generalforsamlingen kan du se herunder. To uger inden generalforsamlingen offentliggør vi de relevante dokumenter her på siden såsom årsregnskab 2023 og budget 2024.

1. Valg af dirigent, referenter og stemmetællere

2. Foreningens beretning herunder bestyrelse, sekretariat og nedsatte udvalg

3. Godkendelse af landsforeningens reviderede årsregnskab

4. Revidering af vedtægtsændringer

5. Indkommet forslag: Forslag om nyt punkt til politisk program

6. Fremlæggelse af årsprogram herunder nyt politisk program

7. Godkendelse af landsforeningens budget

8. Valg til bestyrelsen

9. Valg af revisor

10. Eventuelt

Har du forslag, som du gerne vil have behandlet på generalforsamlingen, skal du sende dem til bestyrelsen via e-mail til  eller via brev til sekretariatet LGBT+ Danmark, Vestergade 18E, 2. sal, 1456 København K.

Tilmeld dig, så vi ved om du ønsker at deltage i vores sommermiddag

Generalforsamlingen er kun for medlemmer af LGBT+ Danmark. Er du ikke medlem og ønsker at deltage så, meld dig ind lige her. Som medlem af LGBT+ Danmark får du stemmeret til vores generalforsamling, og du får mulighed for at påvirke foreningens arbejde. Derudover får du som medlem adgang til en række events, medlemsrabatter og et nyhedsbrev med spændende temaer og kulturelle anbefalinger og tilbud. Dit medlemskab er med til at støtte LGBT+ Danmarks politiske arbejde, internationale projekter, rådgivning og sociale tilbud.

Tilmeld dig gerne generalforsamling via dette link, så vi ved om du deltager i sommermiddagen efter generalforsamlingen. 

Har du ikke mulighed for at være med fysisk, kan du deltage i generalforsamlingen online.