Vil du være med til at udvikle en nye hjemmeside der skal støtte mennesker med selvmordstanker? 

En af gruppens medlemmer beskriver: “At være en del af dette projekt er noget af det mest meningsfyldte jeg nogensinde har dedikeret min tid til. Fordi vi selv har haft selvmordstanker, har vi et helt særligt indblik i hvordan det er at leve med selvmordstanker, og hvad der kan hjælpe til at få det bedre. Jeg finder en enorm styrke i at kunne anvende disse erfaringer til at udvikle en hjemmeside for mennesker med selvmordstanker - en hjemmeside jeg ville ønske, havde eksisteret da jeg havde selvmordstanker." 

Dansk Forskningsinstitut for Selvmordsforebyggelse (DRISP) søger personer, der har levede erfaringer med selvmordstanker til et forskningsprojekt, som skal udmunde i en ny hjemmeside for mennesker med selvmordstanker. 

Projektet går ud på at lave en hjemmeside der kan støtte mennesker med selvmordstanker ved at komme med tips til, hvordan man kan tackle svære situationer, mestre selvmordstanker, oplysninger om hvor man kan få hjælp/hvordan man søger hjælp, samt beskrivelse af andres erfaringer når de søgte hjælp. 

DRISP er allerede godt i gang med projektet, men de meget gerne byde velkommen til flere. Hvis du har oplevet at have alvorlige selvmordstanker og har lyst til at hjælpe andre i samme situation, kan du blive en del af en gruppe der er med til at udvikle hjemmesiden.  

 

For at deltage i gruppen skal du kunne svaret ja til følgende: 

  • du har levede erfaringer med selvmordstanker, og har nu fået det bedre. 
  • du har lyst til at bruge dine levede erfaringer til at udvikle en ny hjemmeside der skal hjælpe mennesker med selvmordstanker. 
  • du har mulighed for at mødes en gang om måneden i København, i 4 timer. 
  • du er mellem 18 og 99 år. 

 

Der ydes forplejning, transportgodtgørelse samt gavekort ifølge gældende regler.  

Kontakt Annette Erlangsen på mail [email protected] hvis du har spørgsmål eller har lyst til at blive en del af projektet.