Vær med til at skabe et landsdækkende overblik over aktiviteter for LGBT+ personer

Kom på Danmarkskortet, og vær med i et samlet overblik over LGBT+ aktiviteter

Det kan være svært at få øje på de tilbud og foreninger, som særligt henvender sig til LGBT+ personer. Der opstår jævnligt nye initiativer, og i LGBT+ Danmark opretter medlemmer og frivillige løbende nye grupper, som byder på sociale aktiviteter mange forskellige steder i landet. For at hjælpe både unge som ældre på vej til alle de gode aktiviteter, har vi samlet et overblik over alle de tilbagevendende tilbud og foreninger, der findes i landet, i vores Danmarkskort lige her. I Danmarkskortet har vi både markeret de aktiviteter, som vi i LGBT+ Danmark selv udbyder gennem vores mange medlemmer og frivillige, men vi har selvfølgelig også markeret andre foreninger, netværk med mere, der laver aktiviteter for LGBT+ personer.

Tip os om en relevant forening, der skal på kortet

Er du en del af en LGBT+ aktivitet fx gennem en forening, frivillig gruppe eller organisation, så kan I blive nævnt på vores Danmarkskort. Send os en beskrivelse af jeres aktivitet/forening via formularen herunder, så vi kan få jer indført på Danmarkskortet. For at komme på kortet, skal jeres aktiviteter være målrettet LGBT+ personer, og I skal vedkende jer LGBT+ Danmarks vision om en verden med lige muligheder og bedre trivsel for alle uanset kønsidentitet og seksualitet. Læs mere om vores vision her. 

Er du ikke selv en del af en forening, men kender til et fedt tilbagevendende tilbud henvendt mennesker, der bryder med normer for køn og seksualitet, så send os også gerne dit tip på en mail på [email protected].

Vil I på Danmarkskortet, så udfyld formularen her.