Transit Talk: Peer-to-Peer samtaler

Transit Talk er et gratis samtaletilbud til alle transpersoner, nonbinære og kønsdiverse, men også til dig, som blot stiller spørgsmål ved din kønsidentitet.  

Her har du mulighed for at få en tryg og fortrolig samtale med en anden person, der befinder sig i en lignende situation, og som samtidig har erfaring med at rådgive andre omkring kønsidentitet.  

Vi tilbyder desuden også Transit Talks til forældre, søskende, kærester eller børn til transpersoner, som ønsker at tale med en samtalepartner til at tale igennem tanker og følelser ved at være pårørende.  

Kontakt Transit Talk 

Tag kontakt til Transit Talk enten ved at ringe hver tirsdag mellem kl. 18-20 på 33 13 19 48 eller ved at skrive til os på [email protected].  

Det er både muligt at få samtaler skriftligt via mails, som online video-møder samt fysisk, hvis du befinder dig i nærheden af eller har mulighed for at komme til København, hvor vi holder til (Vestergade 18E, 2. sal, 1456 København K). 

Vi afholder som udgangspunkt Transit Talks tirsdag mellem kl. 18-20, men du er også velkommen til at forslå andre tidspunkter, hvis du ønsker det.  

Alle der er involveret i projektet er trans-, non-binære eller kønsdiverse personer. Vi arbejder ud fra en rammesætning om, at alle kønsidentiteter, tanker og spørgsmål om køn er velkomne – det er kun den enkelte person der ved, hvad der er rigtigt for dem. I samtalen vil der være fokus på tryggere rum og samtale-praksis, peer-to-peer oplevelser og erfaringsudveksling.