Sommerlejr 2022

Unge mennesker hygger sig rundt om et bål på en strand

Sommerlejren er for unge LGBT+ personer mellem 16-25 år

LGBT+ Ungdoms sommerlejr har til formål at skabe fællesskaber blandt unge LGBTQ+ personer fra hele landet. På sommerlejren vil der være planlagte aktiviteter og spændende workshops, men der vil selvfølgelig også være tid til at slappe af og danne venskaber.

Du vil blive mødt af et hold på 20 frivillige, som alle har erfaring med at skabe trygge rum for LGBTQ+ personer og derfor har en anerkendende og inkluderende tilgang. Alle 50 deltagere bliver delt ind i mindre tryghedsgrupper. Hver tryghedsgruppe får tildelt to kontaktpersoner i form af en frivillig, der har ansvar for, at sikre sig at alle i tryghedsgruppen har det godt. På den måde sikrer vi, at der altid er nogen at snakke med, hvis man har brug for det.

 

Tilmelding og depositum

Vi åbner for tilmeldinger for deltagere via link til tilmeldingsside her på hjemmesiden mandag d. 18. april 2022 kl. 12.00.

Der er i alt 50 deltagerpladser, og de vil blive fordelt efter først-til-mølle-princippet.

Det er gratis at deltage på lejren, men du vil blive opkrævet et depositum på 300 kr. i forbindelse med din tilmelding, som vil blive returneret hurtigst muligt efter lejrens afholdelse. Hvis du ønsker at fortryde din tilmelding, skal det ske inden d. 13. juni 2022, såfremt du ønsker at få tilbagebetalt dit depositum. Sker din afmelding efter denne dato, eller hvis man ikke dukker op ved lejrens start, tilbagebetales depositummet ikke.

Sommerlejrens aktiviteter vil som udgangspunkt foregå på dansk.

HVORNÅR?
2022, 11. juli til 15. juli

HVOR?
Annonceres senere på året.

KONTAKT