LGBT+ Rådgivningen i København

LGBT+ Danmark under Pride 2022

Vores afdeling i København har eksisteret i forskellige versioner siden 1949 – året efter foreningens stiftelse. Afdelingen har siden 2020 været akkrediteret af RådgivningsDanmark, som er en brancheforening for gratis sociale rådgivningstilbud i Danmark. Akkrediteringen er et særligt kvalitetsstempel, der viser at vi lever op til en række krav til god rådgivning

Vi har hjemme på LGBT+ Danmarks Sekretariat i Vestergade lige ved Rådhuspladsen. Vores rådgivningen har både en almen og en specialiseret juridisk rådgivning, og vi er et team på omkring 20 faste rådgivere, der alle arbejder frivilligt.

Vi bestræber os på at have en så bred repræsentation af regnbuepersoner som muligt, der spænder vidt i både alder, erfaring, baggrund og professioner. Vores placering i København betyder, at vi særligt kan vejlede dig om tilbud, netværk og aktiviteter i hovedstadsområdet

RÅDGIVNINGEN I KØBENHAVN

LGBT+ Danmark
Vestergade 18E, 2.sal
1456 København K
Telefon: 33 13 19 48
Send os en mail via e-mail formularen her

ÅBNINGSTID:
Tirsdag kl. 18:00-20.00

Du kan booke et personligt møde

I vores åbningstid er det muligt at komme ind til en fysisk samtale med en rådgiver. For at booke et møde skal du gå ind på vores bookingportal. Du/I er velkomne til at komme flere, hvis du for eksempel vil tage din partner eller forældre med.

Sådan finder du rådgivningen i København

Vi holder til inde i baggården på Vestergade 18. Du skal helt hen i enden af baggården ved den grå bygning, hvor der står 18E. Hoveddøren skulle gerne være åben, og på højre hånd finder du trappeopgangen, som du følger til 2. sal. Her kan du ringe på hos LGBT+ Danmark, så kommer vi og tager imod dig. Står døren åben, går du blot ind i vores Medborgerhus/ Bibliotek, hvor en rådgiver vil hente dig.

Tilgængelighed

Ved hoveddøren er der en lift til niveauforskellen ved hoveddøren. Den kræver et nøglekort, så skulle du have brug for at benytte denne, må du meget gerne angive dette, når du booker en tid.
Der vil komme en rådgiver ned og hjælpe med at betjene liften og elevatoren, som kører op til anden sal. Inde på sekretariatet er der taget for alle niveauforskelle. Dette gælder også vores toilet, som du finder inde ved køkkenet.