Midsommerfest og 75-års jubilæum

Kom og vær med til at fejre verdens næstældste LGBT-organisation til vores Midsommerfest 23. juni

Den 23. juni 1948 blev grundstenen til LGBT+ Danmark og den danske LGBTQIA+ bevægelse lagt. Det har vi fejret i mange år med en midsommerfest og foreningens fødselsdag den samme aften. Men i år er det noget helt særligt. LGBT+ Danmark fylder 75 år og det er værd at fejre med et endnu større fest. Du inviteres derfor til en stor fest på stranden med taler, musik og sang.

Aftenens program:
17:00 Velkomst, DJ og pizza og picnic
19:00 Live musik
19:30 Taler og taknemmelighed fra medlemmer og sekretariatschef
21:00 Bål og fællessang
21:30 Dans, drinks og DJ
22: Efterfest i Pumpehuset

Læs om tilgængeligheden til Midsommerfesten her.

Til årets Midsommerfest er det muligt at købe pizza fra Bike and Bake på festpladsen eller bestille picnic fra Meyers på forhånd.

Bestil en lækker picnic fra Meyers til Midsommerfesten

I år tilbyder Meyers lækre picnickurve, som du kan købe og bestille på forhånd til Midsommerfesten. Picnickurven kan bestille i version med og uden kød.En picnic kurv svarer til en menu til en person, men du kan godt bestille flere picnickurve på samme tid. De skal bestilles senest d. 19. juni – fire dage før Midsommerfesten. Bestil din picnickurv via knappen herunder.

Og husk der er er rabat for medlemmer. Få rabatkoden ved at skrive en mail til , eller find rabatkode i nyhedsbrevet for medlemmer i juni.

Vær også med i jubilæets øverige events

75 år er noget helt særligt. Derfor fejrer vi ikke blot foreningens 75-års jubilæum med denne Midsommerfest. I dagene omkring Sankt Hans fejrer vi fødselsdagen, og i efteråret har vi en række kulturelle arrangementer, som sætter fokus på foreningens 75 års historie og hylder de LGBT+ personer, der har bidraget til dansk kultur. 

Er du nysgerrig på resten af jubilæumsprogrammet, så se mere her.