LGBT+ Rådgivningen får nye lokaler og nyt bookingsystem

Mere plads i LGBT+ Rådgivningen i Aalborg og et brugervenligt bookingsystem skal sikre bedre adgang for flere LGBT+ personer.

LGBT+ Rådgivningen i Aalborg er rykket i nye lokaler efter at have holdt til på Buens Bogcafe siden 2022. De nye lokaler ligger på Jernbanegade 14 sammen med Headspace og Checkpoint. “Vi glæder os meget til at dele lokaler og viden med Headspace og Checkpoint”, fortæller Silvia Miglioranza, der er programleder for LGBT+ Rådgivningen.

Silvia fortæller, at de nye lokaler tilbyder større anonymitet til brugerne, fordi de består af flere mindre, lukkede rum. På den måde kan vi give fysisk og telefonisk rådgivning uden forstyrrelser. Det håber vi vil kunne gøre rådgivningen mere tilgængelig for dem, der oplever usikkerhed i forbindelse med at gøre brug af tilbuddet.

De frivillige rådgivere i Aalborg ser positivt på de nye lokaler: “Det er utrolig rart at være der, og alle i Headspace og Checkpoint er virkelig venlige og søde til at hjælpe, når vi har det lille overlap i begyndelsen af vores vagter. Atmosfæren er hyggelig, og møblerne er behagelige.” siger frivillig rådgiver Marie.

Selvom LGBT+ Rådgivningen har været glade for at kunne holde til i Buens Bogcafé, er det alligevel en stor forbedring med noget mere plads.

LGBT+ Rådgivningen har i samme forbindelse fået et nyt bookingsystem, som er mere brugervenligt. Man kan nu booke tider til fysisk fremmøde i alle vores afdelinger – København, Århus og Aalborg. 

Har du brug for rådgivning? Kan du booke en tid hos LGBT+ Rådgivningen lige her.