LGBT+ Danmark søger en politisk skarp projektleder til at styrke lokalt engagement og indflydelse

Vil du spille en central rolle i arbejdet for LGBT+ rettigheder på kommunalt niveau i Jylland og hele landet? Brænder du for lokalt engagement og det personlige møde? 

I stillingen som projektleder, kommer du til at være den drivende kraft i udviklingen af vores kommunalpolitiske lobbyarbejde på landsplan, med et mål om at styrke LGBT+ miljøet fra græsrødderne opad. Din primære opgave vil være at arbejde systematisk for at fremme foreningens politiske mærkesager på kommunalt plan, fra at kortlægge interessenter til at stå for det enkelte lobbymøde. Du vil også understøtte og engagere frivillige i Jylland, som står for bl.a. lokale grupper og vores ungetilbud AURA. 

Du kommer til at arbejde tæt sammen med teamlederen for Frivillighed og Fællesskaber og bliver del af et stærkt team delt mellem København og Aarhus, hvor arbejdet er en holdindsats. Du får faglig sparring på frivillighed og relationsarbejde, og medbringer et særligt flair for det politiske.   

 

Vi forventer, at du 

 • arbejder proaktiv og resultatorienteret  
 • er politisk interesseret, og nyder at lave opsøgende lobbyarbejde 
 • får energi af at mobilisere, uddanne og motivere frivillige 
 • kan være tilstede og tilgængelig for møder forskellige steder i Jylland 
 • bringer en ånd af åbenhed og samarbejde til dit arbejde 
 • har selvindsigt og er interesseret i at udvikle dig og lære sammen med dit team 

 

Det er en fordel, hvis du 

 • brænder for Jylland og at styrke foreningens forankring vest for Storebælt 
 • har faglig indsigt i og erfaring med LGBT+ området
 • har kørekort 

 

Vi tilbyder 

 • Et job, hvor du og dine kompetencer i høj grad vil komme i spil, hvor faglig udvikling prioriteres, hvor der vil være rig mulighed for at udvikle nye kompetencer, og hvor du selv er med til at udvikle din stilling og dine ansvarsområder over tid.  
 • Et lærerigt arbejdsmiljø, hvor du stifter bekendtskab med et bredt udsnit af foreningens arbejdsmetoder.  
 • God mulighed for selv at tilrettelægge og styre din tid i et miljø, hvor trivsel er en høj prioritet, og aftenarbejde til frivillige møder balanceres med afspadsering  
 • En arbejdsplads hvor du, din kønsidentitet og dine pronominer bliver anerkendt og anvendt.   
 • En plads i et engageret sekretariat af 30 ansatte og 250+ frivillige, der arbejder hårdt for at forbedre LGBT+ personers rettigheder i både ind- og udland. 

Du får base og daglig arbejdsplads i Aarhus. Der forventes en del rejseaktivitet i stillingen, samt aften- og weekendarbejde. 

 

Om LGBT+ Danmark 

LGBT+ Danmark er en landsdækkende organisation, der varetager politiske interesser for LGBT+ personer i Danmark og internationalt. Det overordnede mål for foreningen er at skabe varige politiske og sociale forandringer til gavn for LGBT+ personer og øge trivslen blandt LGBT+ personer i ind- og udland. Foreningen står midt i en spændende periode med vækst i både nationale og internationale aktiviteter.    

 

Vilkår og rekrutteringsproces 

Tiltrædelse gerne fra 1. august. Der er tale om en fast 30-37-timers stilling (timetal er fleksibelt ifht ansøger). Lønrammen følger i vid udstrækning statens AC-overenskomst og LGBT+ Danmarks gældende overenskomst.

Send en motiveret ansøgning og CV til teamleder for Frivillighed og Fællesskaber Steve McFarland via knappen ‘Ansøg’ på JobIndex senest søndag d. 2. juni 2024. Samtaler forventes afholdt d. 17.-18. juni med evt. anden runde samtaler d. 20. juni.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Steve McFarland på 26 33 49 42 eller .

Vi værdsætter mangfoldighed i alle former og arbejder aktivt på at reflektere over den kultur, vi skaber og hvordan den endnu bedre kan spejle vores værdier. LGBT+ Danmark opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.