LGBT+ Danmark og Gyldendal inviterer til skriveworkshop: Fortæl din historie

Skriveworkshop for medlemmer

Kom og skriv og få feedback af erfarne redaktører på Danmarks største forlag

LGBT+ Danmark og Gyldendal mener, at vi bliver klogere på os selv ved at se sig selv udefra, gennem sproget og litteraturen. Vi tror på, at vi forstår hinanden bedre, hvis vi kender hinandens historier. Derfor har vi skabt en skriveworkshop i fællesskab for at give LGBT+ personers historier et større rum og et sprog. På denne workshop har du nemlig mulighed for at øve og afprøve, hvordan du fortæller din historie på skrift.

Til workshoppen præsenterer vi en skriveøvelse. Hver enkel deltager skriver herefter en tekst, som I læser op for holdet og redaktørerne. Tilhørerne i form af redaktører og de andre deltagere fortæller dig, hvad vi andre får ud af din tekst – hvad der holder, og hvad der kan få din tekst til at stråle endnu klarere. Herefter er der sat tid af til at omskrive passager af teksten, inden vi læser de redigerede tekster op og taler om teksterne igen. Workshoppen kræver ingen forberedelse. Det eneste, du skal have med, er dig selv, en computer og et coronapas. Vi giver frokost.

Skriveworkshoppens deltagere mødes på Gyldendal, Pilestræde 51 (gennem porten), 1112 Kbh. K, mandag d. 28. juni 2021 kl. 10.00 og er sammen med hinanden i fem intense timer, hvor både deltagere og redaktører bliver klogere på hinandens historier og på, hvad der virker på skrift.

Program

10.00-10.15 – Velkomst og kaffe
10.15-10.30 – Skriveøvelsen forklares
10.30-11.30 – Der skrives
11.30-12.30 – Vi taler om teksterne
12.30-13.00 – Frokost
13.30-14.00 – Der skrives om
14.00-15.00 – Sidste læsninger og afrunding

Tilmeld dig senest den 21. juni via denne formular.

Hvis der er flere interesserede, end der er plads til, står LGBT+ Danmark for den endelige udvælgelse, så der sikres bredest mulig repræsentation. Du modtager en bekræftelse per mail. Bemærk at workshoppen er for personer over 16 år, som er medlemmer af LGBT+ Danmark.

Vi glæder os til at se dig og høre din historie!