Gaia Vandreklub

Gaia Vandreklub er et tilbud til kvinder, som kan lide at vandre sammen med andre kvinder i uformel og hyggelig klub med god stemning.  

Gaia Vandreklub i Østjylland er en gratis, uformel og hyggelig klub med god stemning. Vi har eksisteret siden 2005 og har over 200 på mailinglisten. Til hver tur deltager mellem 10 og 25 kvinder– typisk i alderen 25-65 år fra Jylland og Fyn. 

GAIA VANDREKLUB
Cirka én søndag om måneden. Se årsplanen 2023 her
Email[email protected]

Om vandreturene

Vi er ca. 7-8 guider, som planlægger et program for et år ad gangen med ture hver måned undtagen i juli. Vi vandrer én søndag om måneden og går typisk 8-14 km, og det tager ca. 3-5 timer. Tempoet er almindeligt, og man skal ikke være i speciel form for at deltage. Der er mulighed for at mødes og samtale på kryds og tværs under turene. Du skal selv medbringe din madpakke, drikkevarer og gode vandresko eller støvler. Der vil være små pauser undervejs.

Se turene for 2023 her: Årsplan 2023

Her går vandreturene her

Turene ligger i Østjylland, spredt ud fra Århus i en vifte gående fra Vejle Ådal til Vest for Silkeborg, op mod Viborg, nordover til Rold Skov og ind over Djursland. Ved ca. halvdelen af turene planlægger vi det, så man kan nå frem og tilbage med offentlige transportmidler.  De, der har bil, indbyder ofte andre til at køre med. Betaling herfor afklares indbyrdes. 

Sådan deltager du

Har du fået lyst til at være med, kan du tilmelde dig vores mailingliste på [email protected], hvorefter du løbende vil modtage informationer om turene. Du er ikke forpligtet til at til- eller framelde dig turene, du kan bare møde op. Hvis du deltager for første gang, opfordrer vi dig til at tilmelde dig, så vi kan tage godt imod dig. Derefter vil du modtage et program, der er planlagt for et kalenderår ad gangen.