Voksentid

15. marts, 2023, 17.30-20.30
LGBT+ Danmark
Vestergade 18E, 2. sal
1456 København K

Voksentid er et mødested for “de voksne og kedelige”, som bare gerne vil hygge og hænge ud i et afslappet rum med ligesindede.

Gruppen er f.eks. for:
• Dem, der ikke længere (eller måske aldrig har) synes det er det fedeste i verden at gå på klub og stå og råbe til hinanden på et dansegulv.
• De, der er lidt trætte af, at sociale fællesskaber enten betyder store mængder alkohol eller parmiddage.
• Personer, der synes kan være svært at komme som par andre steder i miljøet, fordi man måske ligner et heteropar.
• Alle de, der ikke føler sig “queer nok”, “trans nok” eller ikke er regnbuefarvet dansemus på den helt “rigtige” måde.
• Dem med voksentanker, realkreditlån, klimaskam, børn som de elsker men ønsker langt væk sommetider, kæledyr og bil og måltidskasser og parkeringsproblemer og behov for at møde nogle andre mennesker end de kolleger, de har kigget på i de sidste 10 år.
• Partnere til LGBT+ personer, også selv om man ikke selv identificerer sig inden for LGBT+ paraplyen.

Voksentid er gruppen for dig, der gerne vil være sammen med andre voksne, kedelige mennesker, der alle har det tilfælles, at vi lever helt almindelige, stille liv men måske ikke helt passer ind i samfundets ciskønnede-hetero-normer. Og som godt kunne tænke sig at møde andre, de har noget tilfælles med, og ikke behøver forklare og stå på mål for hvem de er.

Vi glæder os meget til at se dig til Voksentid - og hvis du ikke kan denne gang, så hold øje med kalenderen https://lgbt.dk/kalender/ eller send en mail til voksentid@lgbt.dk, så giver vi dig besked når den næste dato ligger fast.