Opstartsmøde i Netværk for Regnbuefamilier

20. april, 2022, 17:00-20:00
Vestergade 18E, 2. sal
1456 København K
Social gruppe
LGBT+ Danmark

Vi vil i LGBT+ Danmark gerne starte et frivilligdrevet netværk for Regnbuefamilier. Vi vil gerne skabe et netværk, hvor vi kan mødes og lave hyggelige og sjove ting sammen og møde andre queer familier som både børn og voksne kan spejle sig i.

Vi har mange idéer til, hvad vi kan lave sammen i sådan et netværk. Det er dog ikke lagt fast endnu, da netværket og de ting vi har lyst til, skal præges af, hvem der er med og hvilke ønsker og behov der er. Idéer til aktiviteter kunne for eksempel være:

- Barsels- og legestue for små børn, og ture ud af huset for de større børn.
- Fællesspisninger for alle og temaaftener for de voksne.
- Årlig skovtur, fælles børneblok til Priden mv.

For at skubbe det hele i gang inviterer vi derfor til opstartsmøde onsdag den 20. april kl. 17.00-19.00. Det er også muligt at være med online.

Vi mødes i LGBT+ Danmarks lokaler på Vestergade 18E, 2. sal.

Meld gerne til vores frivilligkoordinator Kamille om du kan komme og om du foretrækker at deltage online. Du må også gerne skrive, hvis du ikke kan komme denne gang, men gerne vil modtage en mødeinvitation til kommende møder. Skriv til [email protected] eller på telefon 60620869.

Tilgængelighed
Der er adgang til LGBT+ Danmarks lokaler via trappelift og rummelig elevator. Der er niveaufri adgang eller ramper til alle rum. Der er handicaptoilet (uden lift).