Lesbisk Vandregruppe

4. juni, 2023,
Sofiero

Turen går til: Sofiero

Turleder: Helle

Tovholder: Helle

Mere information kommer her i kalenderen en uges tid inden turen.
Du kan også altid følge med på vores facebook: https://www.facebook.com/groups/688828224498294/
Alle er velkomne – uanset alder og vandreerfaring!

Om Lesbisk Vandregruppe
Vandreture er en skøn måde at være sammen med andre på. Man får frisk luft i smukke omgivelser, og snakken går nemmere, mens man er aktiv. Samtidig kan det være en god måde at møde andre lesbiske på og blive del af et trygt og hyggeligt fællesskab.
Lesbisk Vandregruppe har eksisteret siden 2002 og oplever god opbakning til alle vores ture. Vi består af en gruppe vandreglade kvinder med betydelig aldersspredning – de fleste er dog i 50’erne og 60’erne. Vi er typisk 20 kvinder på hver vandretur.

Om vandreturene
Vi vandrer på udsøgte, smukke steder på Sjælland og i Sydsverige. En gennemsnitstur er på 10-12 km og ikke sværere, end at alle med en almindelig kondition kan være med. Nogle ture er kortere (især i vintermånederne), og enkelte er længere. Undervejs holder vi nogle pauser, og som regel slutter vi af med et cafébesøg et sted i nærheden af ruten. Vi vandrer alle årets måneder.

Sådan deltager du
De fleste ture er gratis og koster ikke andet end egen transport, og tilmelding er ikke nødvendig. Kun når vi skal arrangere speciel transport, eller der er begrænset deltagerantal, er det nødvendigt med tilmelding. Vi gør så opmærksom på det i annonceringen.
To vandreglade kvinder koordinerer aktiviteterne. Vi laver en årsplan, som bliver sendt ud sidst i december, og nærmere informationer om de enkelte ture bliver sendt ud en uges tid inden turen. Hvis du ønsker at komme på mailinglisten og få direkte besked om turene (og julefrokosten), kan du skrive til [email protected].

Vi glæder os til at se dig!