Gratis teaterforestilling: “Jeg er Silas”

18. oktober, 2021, 17:00-18:30
Teater ZeBu
Øresundsvej 4
2300 København S
Teater
LGBT+ Danmark
Facebookevent
Reserver din billet her!

LGBT+ Danmark inviterer børn, unge og voksne til en gratis visning af teaterstykket ”Jeg er Silas”: En coming of age-forestilling om kærlighed, køn, identitet, seksualitet, venskab og familie. Stykket er for 12 år og opefter – reserver din plads via linket ovenfor.

Hvordan kan man vide, hvem man er, når samfundets normer strammer?
Køn og kønsidentitet er nogle af de emner, der har fyldt meget i mediebilledet i store dele af verden på det seneste. Unge går op i at kunne definere sig som dem de er, og vil ikke puttes i kasser efter de normer, den voksne verden er flasket op med. ”Jeg er Silas” er en fortælling om at stå ved sig selv og turde vise verden, hvem man er inderst inde.

Handling:
Silas er startet på en ny skole og klassekammeraterne ved ikke, at det er det han hedder, for på papiret står der nemlig Signe. Silas’ forældre tror også stadigvæk at Silas er en pige, hvilket gør det lidt svært at finde tøj til konfirmationen.
Silas vil helst bare kunne flyve frit, men nogle gange kan det godt være svært at få modet til at lette. Da han møder den lidt ældre Hedvig, der udfordrer normerne med sin tøjstil, begynder brikkerne at falde på plads.

Tilgængelighed:
ZeBu er tilgængeligt for kørestole; der er plads foran scenen til og der er handicaptoilet.
I forhold til transport kan man komme dertil både med cykel, eller ved at tage bus 5C, bus 250S eller bus 77, der stopper lige rundt om hjørnet på Amagerbrogade. Er I klar på en lille gåtur, kan I også tage metroen til Amagerbro eller Lergravsparken, der ligger kun 10 minutter til fods fra teatret. Har I bilen med, kan I parkere i de omkringliggende gader. I kvarteret fra Øresundsvej i retning væk fra Københavns centrum er parkering oftest gratis. Der kan være rift om pladserne, så kom i god tid.

Der vil blive brugt røgmaskine under forestillingen.