Gå med LGBT+ Danmark til Pride Parade

20. august, 2022, 13.00
Se Facebook-event her
Se kort over hvor vi mødes

Gå med LGBT+ Danmark til årets Copenhagen Pride parade lørdag den 20. august.

LGBT+ Danmark er Danmarks største og ældste forening for lesbiske, bøsser, biseksuelle, transpersoner, queers, aseksuelle, panseksulle og alle andre, der bryder med normer for køn og seksuel orientering.

Vi har fået plads nr. 45. og skal mødes på Smallegade i rækken som er tættest ind mod Frederiksberg Rådhusplads.

Kom senest kl. 12.30. Paraden begynder at gå kl. 13.00.

Kend os på LGBT+ logo flagene og de store LGBT+ bannere :)

Vi arbejder med politisk forandring, fællesskaber og aktivisme hver eneste dag, men til Priden får alt dette også lov at manifestere sig i en stor flot parade. En dag med musik og fælleskab hvor vi indtager gaderne for at skabe synlighed og opmærksomhed omkring vores ambitioner for en verden med lige rettigheder uanset kønsidentitet og seksuel orientering.

Alle kan gå med i LGBT+ Danmarks parade, men hvis I er en større gruppe (over 15 personer), som gerne vil gå sammen må I meget gerne tilmelde jer på linket her, så vi har et overblik over, hvor mange vi bliver. Dette er rigtig god information for os, da vi skal stille med sikkerhedspersoner afhængigt af, hvor mange vi bliver. Tilmelding af grupper/lokalforeninger og lign: https://forms.office.com/r/YA5jj4qq6z

Følg med her på eventet i forhold til praktiske informationer. Den 14. august vil vi få oplyst vores placering i paraden.