FÆLLESSPISNING

29. november, 2021, 18:30-20:00
LGBT+ Danmark
Vestergade 18E, 2.sal
1456 København K
Fællesspisning
LGBT+ Danmark
Se Facebook-event

LGBT+ Danmark inviterer til fællesspisning i bedste folkekøkkenstil ❤️🏳️‍🌈🏳️‍⚧️

Tag plads ved langbordet i LGBT+ Biblioteket og nyd en omgang aftensmad i godt selskab. Det er ganske gratis.

Fællesspisning er foreningens nye, tilbagevendende initiativ - en måde at skabe hyggelige rammer for LGBT+ miljøet og allierede at komme sammen på. Alle er velkomne, og du behøver ikke være medlem af LGBT+ Danmark.

Menuen er fortrinsvist økologisk og vegetarisk eller vegansk. Denne gang står menuen på asiatisk nuddelsalat og rispapirsruller.

Vi spiser fra kl 18.30, men vil du være med til at hakke og snitte, kan du komme kl. 18:00.

Vil du være med til at arrangere fællesspisninger i fremtiden? Så bliv en del af den nyopstartede frivilliggruppe bag ved at skrive til frivilligkoordinator Kamille på mail [email protected]

Tilgængelighed:

Der er adgang til LGBT+ Danmarks lokaler via trappelift og rummelig elevator. Der skal bruges rampe og elevator for at komme op i foreningens lokaler. Liften er en platformslift af denne type: https://bclift.dk/platformlift-lige/

Elevatoren er cirka 1x2 meter. For at komme med elevatoren skal du ringe til den tilgængelighedsansvarlige, Kamille, på 60620869 (da man skal bruge nøglekort for at køre med den).

Der vil være mulighed for at trække sig tilbage i rolige omgivelser.

Der vil serveres både veganske og vegetarisk mad. Det er muligt at spørge de som har forberedt maden om ingredienser mv.

Tilgængelighedsansvarlige, Kamille, kontaktes på mail [email protected] eller telefon 60620869 på dagen og inden. Skriv eller ring gerne, hvis du har særlige behov vi skal tage hensyn til eller hvis du har spørgsmål vedrørende tilgængelighed.