Bliv SoMe reporter for Københavns nye LGBT+ Medborgerhus!

Om lidt åbner Københavns nye LGBT+ Medborgerhus – et hus fuld at liv, hvor vi samles på tværs af generationer og dyrker LGBT+ kultur i et trygt rum. I den forbindelse søger vi frivillige SoMe reportere, der vil være med til promovere LGBT+ Medborgerhusets aktiviteter og øge københavnernes kendskab til medborgerhuset på Instagram.  

LGBT+ Medborgerhuset er et nyt medborgerhus for Københavns lesbiske, bøsser, biseksuelle, transpersoner, nonbinære, queer og alle jer, der bryder med normer for køn og seksualitet. Vi samler mennesker på tværs af alder og interesser til sociale arrangementer, kulturelle begivenheder og nærværende samtaler. Her kan vi mødes i et trygt rum og dyrke LGBT+ kultur og fællesskab.   

Vi holder til på Vestergade18E, 2. sal, 1456 København. Medborgerhuset er støttet af Københavns kommune og er et pilotprojekt i en to-årig periode fra 2023 til 2025.  

Læs mere om LGBT+ Medborgerhuset lige her: Forside – Medborgerhuset (lgbt.dk) 

Vi leder nu efter 4-6 frivillige, der vil være med til at skabe kreativt indhold til LGBT+ Medborgerhusets Instagram med faglig sparring fra foreningens kommunikationsafdeling. Håbet er at indholdet kan gøre LGBT+ Medborgerhuset synlig og relevant i det kulturelle landskab i København og nå ud til relevante følgere, der får lyst til at deltage i vores arrangementer. Vi regner med at du kan sætte ca. 6-8 timer om måneden af til jobbet.

Hvem er du?:  

  • Vi forestiller os, at du er i gang med en studierelevant uddannelse fx indenfor film- og medievidenskab, journalistisk eller medier, grafik og tv-tilrettelæggelse el. lignende.  
  • Du synes det kunne være sjovt at skabe kreativt indhold til sociale medier sammen med andre, bla. gennem video, artikler, grafik, billeder eller hvad end du brænder for. 
  • Du har lyst til og mulighed for at deltage i forskellige kulturelle events i løbet af året i LGBT+ medborgerhuset.  
  • Du er god til at samarbejde og til at tage ansvar – både i planlægningsfasen af kreativt indhold og i udførslen.
  • Du har kendskab til LGBT+ området.

Vi tilbyder: 

  • et studierelevant frivilligjob, hvor du selv kan bestemme dine arbejdstider og opgaver baseret på dine interesser 
  • faglig sparring med LGBT+ Danmarks kommunikationsafdeling 
  • spændende, sjove og meningsfulde kulturoplevelser i LGBT+ Medborgerhuset 
  • erfaring med kultur, kommunikation og grafik, og stærk NGO-erfaring som kan bruges på CV’et  
  • et netværk af LGBTQ+ personer at erfaringsdele med   

Er du interesseret i at blive frivillig, skal du sende en motiveret ansøgning på ½–1 A4 side, hvor du beskriver, hvorfor du gerne vil være SoMe reporter, og hvad du tænker, du kan bidrage med. Din motiverede ansøgning bedes du sendes til [email protected]   

 Ansøgningsfristen er d. 10. juni kl. 12. Vi behandler ansøgninger løbende og holder også samtaler undervejs.  

Skulle du have nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at sende en e-mail til kommunikations- og kampagnekonsulent Sissel Moos på: [email protected]