AURA har åbnet dørene for unge på Frederiksberg

AURA er åbnet for unge LGBT+ personer på Frederiksberg

AURA Frederiksberg er et fællesskab for LGBT+ personer under 18 år. Her mødes unge om hyggelige aktiviteter, som brætspil, gåture og filmvisninger, hvor der er rum til at udleve sin identitet, som man har lyst til. I foråret åbnede AURA Frederiksberg så småt op, men er nu rykket i større lokaler i Positivgruppens store, flotte villa på Tesdorpfsvej 23, 2000 Frederiksberg. Her holder AURA Frederiksberg åbent mandage i ulige uger mellem kl. 16.30-18.30. Hidtil holdt vi til i lokaler på Bülowsvej 38, 2000 Frederiksberg.

Villaen på Tesdorpfsvej 23 har siden 1980’erne huset Positivgruppen – en forening for hivpositive homo- og biseksuelle mænd samt deres partnere. Nu har LGBT+ Danmark fået muligheden for at invitere de unge i AURA Frederiksberg derind i deres smukke omgivelser.  

Er du under 18 år, LGBT+ person og bosiddende på Frederiksberg? Eller har du et barn eller en god ven, som er det? Så fortæl dem om AURA Frederiksberg, hvor de er meget velkommen til at deltage i vores arrangementer og fællesskab. Følg med i kalenderen, hvor vi løbende slår AURAs arrangementer op. 

Læs mere om AURA lige her.