Vi har brug for hinanden - en forening fødes!


30/01-24 08:30 - 09:30


Vestergade 18E, 2. sal, København, Danmark


Kend din queerhistorie: Vi har brug for hinanden – en forening fødes

I år fejrer vi LGBT+ Danmarks 75 års jubilæum, og i den anledning vil vi bidrage til at råde bod på den manglende viden, der er om dansk LGBT+ historie med serien Kend din queerhistorie. Glæd dig til denne talk med historiker, forfatter og ph.d. Peter Edelberg, som vil fortælle om foreningens første år og tiden deromkring. Vi skal undersøge hvem heltene, som risikerede deres job, lejligheder og omdømme, var og mindes en fantastisk tid med både store sejre og interne konflikter.  

Der vil være mulighed for spørgsmål, og vi serverer kaffe.

Denne serie er en ud af fire morgener, hvor vi giver dig et crash course i hvilke navne og begivenheder, vi bør huske og gemme på. Vi har inviteret eksperter i dansk LGBT+ historie ind og fundet vidner fra perioderne, som sammen vil fortælle historierne om starten på fællesskabet, om udfordringerne, om tragedierne og vigtigst af alt de mange sejre. Læs mere om serien Kend din queerhistorie her: https://lgbt.dk/kend-din-queerhistorie/

LGBT+ Medborgerhuset i København d. 30. januar kl. 8.30 i

Billetter kan købes fra 20. december lige her: Salg - Kend din queerhistorie: Vi har brug for hinanden - en forening fødes (place2book.com)