Ring til os og få rådgivning

Ring til LGBT+ Danmarks frivillige rådgivere på tlf. nr. 3313 1948

Vores rådgivere sidder klar ved telefonerne mandage, tirsdage og torsdage mellem kl. 18-20. Du er velkommen til at ringe ind til os om emner, store som små, som knytter sig til det at være LGBT+ person. Vi får spørgsmål om fx køn, seksualitet, identitet, parforhold, børn og forældreskab, transition, sociale netværk, mental sundhed, adgang til sundhedssystemet, trivsel, diskrimination og mobning.

Ved telefonisk rådgivning er det ikke nødvendigt at booke tid; du skal bare ringe indenfor vores åbningstid. Vi har afdelinger i Aarhus, Aalborg og København, og her kan du få fat i os enten telefonisk, skriftligt eller ved fysisk møde. Vi har åben mandag (Aalborg), tirsdag (København) og torsdag (Aarhus) fra kl. 18-20, og du kan ringe til alle afdelinger, uanset hvor i landet du er bosat.  

Hvis du er mere tryg ved at få rådgivning gennem et fysisk møde med en af vores rådgivere, er det også muligt.  

Du kan booke din personlige rådgivningssamtale her. 

Ønsker du rådgivning skriftligt, kan du sende en mail til os via vores mailformular. Læs mere og send en mail til os lige her.

Henvender du dig, fordi du står i et juridisk dilemma, tilbyder vi også specialiseret LGBT+ juridisk rådgivning. Læs mere om det lige her. 

Ring til LGBT+ Rådgivningen på:

3313 1948