Vores værdier og metoder

Vi arbejder multiteoretisk, hvilket vil sige, at vi ikke bruger en bestemt metode i vores rådgivning, men tager udgangspunkt i situationen og personen som vi møder. Det vigtigste for os, er at skabe et så trygt og anerkendende rum som muligt med udgangspunkt i lige præcis den du er og hvor du er i livet.

Uanset om du møder os i vores afdelinger i København, Aarhus eller Aalborg, arbejder vi altid ud fra vores fælles værdisæt:

VI STØTTER DIG I AT FINDE DINE EGNE LØSNINGER

Du er eksperten i dit liv, og kun du ved hvad der er det meningsfulde og rigtige for dig. Vi reflekterer sammen med dig, hjælper dig med at finde viden og støtter dig på din vej henimod at træffe de valg, finde de løsninger eller den viden, som gør at du kan leve dit i overensstemmelse med den du er.

VI MØDER DIG MED GENKENDELSE OG RESPEKT FOR DE PROBLEMSTILLINGER, DU ER I BERØRING MED

Vi har stor erfaring med mange forskellige måder at være menneske og leve sit liv på, og uanset hvilke problemstillinger du er berørt af, møder vi dig med varme, nærvær, respekt og empati.

VI MØDER DIG DER, HVOR DU ER

Uanset hvad der fylder hos dig, møder vi dig præcis der hvor du er i dit liv lige nu, og vi tager udgangspunkt i hvad der fylder hos dig. Du bestemmer hvor meget eller hvor lidt du vil dele med os, og sammen afsøger vi handlemuligheder og løsninger.

VI TAGER AFSÆT I DINE PROBLEMSTILLINGER, SOM DU SELV FORSTÅR DEM

Du kender dit liv og dine problemstillinger, og derfor tager vi altid afsæt i hvordan du forstår dem og hvordan du oplever de påvirker dit liv. Din unikke forståelse og oplevelse vil altid være udgangspunkt for samtalen.

VI ER EN FRIVILLIG PEER-TO-PEER RÅDGIVNING

Kernen og hjertet i vores rådgivningen er frivillighed. Vores rådgivere er alle frivillige, som lægger tid og engagement i rådgivningen ved siden af deres øvrige liv og aktiviteter. Det gør de fordi de brænder for at gøre en forskel for alle LGBT+ personer og deres nærtstående.

Vores rådgivere har selv erfaringer med det at være LGBT+ person, og drivkraften for mange er at være det tilbud, som de selv manglede på et tidspunkt i deres liv.