Få rådgivning via mail

Skriv til LGBT+ Rådgivningen med dine spørgsmål via vores sikker-mail-formular

Rådgivningen er et gratis tilbud for alle, der har spørgsmål om kønsidentitet og seksualitet. Vores rådgivere kan hjælpe dig med de fleste emner, som knytter sig til det at være LGBT+ person. Intet spørgsmål er for stort eller småt. Køn, seksualitet, identitet, parforhold, børn og forældreskab, transition, sociale netværk, mental sundhed, adgang til sundhedssystemet, trivsel, diskrimination og mobning er nogle af de emner, som vores rådgivere har erfaring med at tale om.

Når du sender os en besked via formularen, modtager vores frivillige rådgivere den. Vores frivillige rådgivere sidder i Aalborg, Aarhus og København. Selvom du er bosat i fx Aalborg, kan det godt ske, at du får svar fra en rådgiver i København. Du bliver bedt om at afgive telefonnummer og e-mail, når du sender formularen, så vi kan sikre at dit svar krypteres. På din mail vil du modtage et link til din besvarelse og på din telefon vil du modtage en SMS med en kode som du skal bruge til at låse svaret op. Det fremgår ikke af SMS at afsenderen er LGBT+ Danmark.

Vi tilstræber at besvare mails inden for max 5 dage.

Du kan også få rådgivning gennem et fysisk møde. Book din personlige rådgivningssamtale her.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 33131948. Vores telefon er åben mandag, tirsdag og torsdag fra kl. 18-20. Læs mere om vores rådgivning på telefon her.

Henvender du dig, fordi du står i et juridisk dilemma, tilbyder vi også specialiseret LGBT+ juridisk rådgivning. Læs mere om det lige her.