Køn & Autisme – et opkvalificerende grundkursus for fagpersoner

Vil du også blive bedre til at forstå, hvad der er på spil i forhold til kønsidentitet og autisme?  

15 % af autister definerer sig selv som transkønnede eller nonbinære, og endnu flere definerer sig som homo-, bi- eller panseksuelle. Mange fagpersoner, der arbejder med unge på autismespektret, oplever, at kønsidentitet er et emne, der fylder meget hos en stor del af de unge. Det er derfor vigtigt, at man er klædt godt på til at møde og støtte dem i det.  

LGBT+ Danmark tilbyder nu et grundkursus for fagprofessionelle om overlappet mellem autisme og kønsidentitet. Kurset tager udgangspunkt i den nyeste forskning på området og vil berøre de herskende teorier om sammenhængen mellem autisme og kønsidentitet. Derudover vil vi give konkrete redskaber til, hvordan man bedst muligt kan støtte unge autister, som oplever udfordringer knyttet til deres kønsidentitet.  

Kurset henvender sig til fagpersoner, der har erfaring med eller er i berøring med autismeområdet. Man kan tilmelde sig grundkurset på en af vores faglige eftermiddage i LGBT+ Danmarks lokaler i København, eller man kan bestille os til at komme ud og afholde grundkurset i ens organisation.

Vi tilbyder desuden skræddersyede oplæg om alt, der knytter sig til LGBT+ liv samt konsulentbistand og sagssparring. Læs mere om vores oplæg og kurser her.

Praktisk om grundkursset Køn & Autisme:

Onsdag d. 4. september 2024 eller onsdag d. 16. januar 2025, kl. 15.30-18.00
Pris: 650,- inkl. moms pr. deltager.
Lokation: LGBT+ Danmark, Vestergade 18E, 2., 1456 KBH K

Har du spørgsmål om grundkurset Køn & Autisme, så kontakt psykologfaglig konsulent Eva Goldfinger (hun/hende)