Er du vores nye rådgiver?

LGBT+ Danmarks rådgivning søger nye rådgivere i både København, Aarhus & Aalborg.

LGBT+ Danmarks rådgivning er et gratis tilbud til alle, der har spørgsmål om køn, krop eller seksualitet og ønsker at vende dem med nogen i et fortroligt rum. Flere og flere henvender sig til os, og vi har brug for nye kolleger, der vil være med til at gøre en forskel for en stor og mangfoldig målgruppe. Vi har rådgivningstilbud i både København, Aarhus og Aalborg, og vi rådgiver både på telefon, mail, chat og i samtaler ved personligt fremmøde.

 

Vi tilbyder

  • Et frivilligjob, hvor du gør en forskel for LGBT+ personer, pårørende og fagpersoner, som møder LGBT+ personer i deres arbejde
  • En solid uddannelse i rådgivning indenfor LGBT+ området over to weekender i november i 2022.
  • Grundig oplæring på vagter sammen med erfarne kolleger
  • Løbende supervision og kompetenceudvikling på bl.a. fælles og lokale opkvalificeringer

Vores lokale teams består af ca. 10-20 rådgivere og vi er gerne omkring 4-6 på vagt sammen. Vi bestræber os på at have en bred repræsentation af LGBT+ personer med forskellige faglige baggrunde og aldre. Vi lægger vægt på at have et godt arbejdsmiljø, hvor vi er trygge ved at sparre med og lære af hinanden. Derfor prioriterer vi også fællesskabet i teamet højt gennem sociale arrangementer og fællesmøder.

 

Vi søger dig, der

  • er åben og reflekteret omkring din egen køns- og seksualitetsforståelse.
  • har faglig viden om eller interesse i LGBT+ området
  • har erfaring med rådgivning eller med at arbejde med køn, krop og seksualitet i anden sammenhæng.
  • er empatisk, nysgerrig og god til at lytte
  • har overskud til at møde andre fordomsfrit og der, hvor de er.
  • har erfaringer med transoplevelser og -forståelser.
  • kan deltage i uddannelse 12. og 13. november i København (transport og overnatning betalt) og 25 (ankomst om aftenen), 26 og 27. november på Fyn (transport og ophold er betalt)

 

Praktisk

Rådgivningen har i øjeblikket åbent fra kl. 18-20 om mandagen i Aalborg, tirsdagen i København og om torsdagen i Aarhus. Du vil have ca. to vagter om måneden fra kl. 17:45 til 20:30. Derudover forventer vi, at du deltager i supervision 4 x årligt, et rådgivermøde hver 2-3. måned og løbende opkvalificeringer.
I København har rådgivningen hjemme på LGBT+ Danmarks hovedkontor på Vestergade 18E, 2. sal, i Aarhus i LGBT+ Huset på Vester Alle 8a, 3. sal og i Aalborg i Buens Bogcafe på Maren Turis Gade 12, stuen.

Ansøgningsfrist: Søndag d. 23. oktober.

Vi planlægger at holde samtaler efter nedenstående plan:

København: Løbende
Aarhus: Uge 43
Aalborg: Uge 43

Er du interesseret i at blive en del af teamet, så send en motiveret ansøgning på max 1 side samt et relevant CV til med overskriften ”LGBT+ Rådgivning”. Du må også meget gerne skrive hvilken af de tre rådgivninger du søger til.

Læs mere på rådgivningens side.

Du er også velkommen til at skrive til programleder for LGBT+ Danmarks samlede rådgivningstilbud Silvia på , hvis du har spørgsmål.