Transit åbner gruppesamtaler for nærtstående

Som det nyeste skud på stammen af tilbud for trans-, non-binære og kønsdiverse personer, åbner LGBT+ Danmark dørene til pilotforløbet Transit for Nærtstående for familiemedlemmer og partnere til transpersoner. 

Måske dit barn, din søskende, ægtefælle eller din forælder er ved at finde sig selv i en ny (transkønnet) kønsidentitet, og du er usikker på hvordan du bedst støtter dem i den proces? Eller måske du savner netværk, steder at dele din bekymring eller stille spørgsmål, som du ikke ønsker at lægge over på din kære? Så er Transit for nærtstående måske noget for dig.  

Det nye gruppesamtaleforløb starter den 11. april 2022.

 

6 uger, 12 deltagere, 2 gruppeledere

Gruppesamtaleforløbet løber over seks uger, hvor holdet vil mødes hver mandag i LGBT+ Danmarks lokaler på Vestergade 18E, 2. sal. 1456 København K (se kort). Hver uge vil holdet gennemgå et nyt emne, såsom sprog og betegnelser, køn, krop og forandring, familie og relationer, sorg, bekymring og usikkerhed, samt fremtidsdrømme og –planer. 

Deltagerne vil hver uge blive mødt af to transkønnede gruppeledere, der på baggrund af deres erfaring med Transit-forløbene for målgruppen, vil bidrage med personlig og faglig viden og erfaringer fra arbejdet med målgruppen. 

Forløbet spejler vores populære Transit-forløb for trans-, non-binære og kønsdiverse personer samt personer der stiller spørgsmål ved deres køn, som søger at skabe et tryggere gruppesamtalerum for personer der bryder med normer for køn og kønsidentitet.  

 

Det praktiske

Holdet mødes hver mandag fra d. 11. april – 16. maj, fra kl. 18.00-20.30. Det er gratis at deltage i Transit for nærtstående, men det forventes at deltagerne forsøger at deltage til alle seks møder. Der vil være et let måltid og lidt at drikke til hver gang. 

Har du lyst til at høre mere om tilbuddet eller melde dig til forløbet, kan du skrive en mail til . Skriv “Transit for nærtstående” i emnefeltet. Du kan også ringe til projektleder, Alex Delamare, på 54 30 00 84.