Tilmeld dig LGBT+ Ungdoms Efterårslejr

Unge mennesker omkring et bål.

Du kan nu tilmelde dig LGBT+ Ungdoms Efterårslejr, som afholdes fra den 17.-20. oktober, på Sydfyn. Efterårslejren er for unge mellem 16-25 år.  

Efterårslejren inviterer unge til tre dage med workshops, oplæg og paneldebatter i ægte højskolestil med fællesspisninger og morgensamling. Lejren afvikles af et hold på 15 frivillige, som ser frem til at skabe trygge og inkluderende rammer for dig og 24 andre unge.  

denne lejr, inddeles alle deltagere i rum med forskellige antal senge, og kan dermed sove i rum med op til seks andre. Vi gør vores bedste for at du kommer på værelse med personer du kender, men kan ikke garantere, at du får dit ønske opfyldt. 

Følg linket her, for at sikre din plads på lejren.  

Vær opmærksom på, at det er gratis at deltage på lejren, men at du vil blive opkrævet et depositum på 300 kr. Depositummet vil blive returneret hurtigst muligt, efter lejrens afholdelse. Ønsker du at fortryde din tilmelding, skal det ske inden d. 30. september 2022, såfremt du ønsker at få tilbagebetalt dit depositum. Sker din afmelding efter denne dato eller du blot ikke dukker op ved lejrens start, tilbagebetales dit depositum ikke.