Næste tur

LVG
Se næste tur her:

Kort langtur – dejlig strandtur fra

Jersie Strand til Vallensbæk.

Lørdag den 14. september

Vi mødes under uret på Hovedbanegården på Købehavns Hovedbanegård kl. 9.50, kl.10.06 tager vi linje A mod Køge – vi står af på Jersie Station kl. 10.42.

Vi starter turen med at gå ned til stranden. Derefter følger vi kysten mod nord. Terrænet er strandeng og vandkant. Efter godt 1½ times gang holder vi frokost. På stedet er der overdækkede borde og bænke og toiletter. Skulle det være godt vejr så har “Trylleboden” åbent. De sælger trendy kaffe, is, øl og vand m.m.

Efter et grundigt hvil fortsætter vi mod Mosede Havn. Endnu et sted med mulighed for forfriskninger af enhver art. Vi har nu gået 8½ kilometer og man kan vælge at stå af her – der er ca. 1 kilometer til Karlslunde station.

Efter Mosede havn bliver stranden pænere – det vil sige mindre tang. Det er så her, at der er mulighed for at bade. Efter badningen fortsætter vi mod Ishøj og forbi “Arken” hvor vi forlader stranden og går mod Vallensbæk station. I stationscentret ligger “Cafe Wallenz” hvor vi afslutter med selvvalgte forfriskninger – de har alt: salater, sandwich, burger m.m. – inklusive spændende øl og venlig betjening. Turen er på 21 kilometer = ½ Maraton.

Turledere: Kristine 27 45 37 66 og Lisbet 26 17 06 87

Næste ture: 27. oktober: Frederiksværk og omegn. 23. november: Julefrokost i Kvindehuset. 8. december: Juletur til Malmö.