LGBT+ Rådgivningen i Aarhus

LGBT+ Danmark under Pride 2022
LGBT+ Danmark under Pride 2022

Vores afdeling i Aarhus har eksisteret siden 1976, hvor vi har hjulpet LGBT+ personer, deres familie og nærtstående med alle de spørgsmål de måtte have, knyttet til det at være eller leve som LGBT+ person.

Vi holder til på LGBT+ Danmarks lokale kontor i Aarhus sammen med Sabaah beliggende centralt i Aarhus i Frederiksgade 48B 1.mf., og vi er et team på omkring 10 faste rådgivere, der alle arbejder frivilligt.

Vi bestræber os på at have en så bred repræsentation af regnbuepersoner som muligt, der spænder vidt i både alder, erfaring, baggrund og professioner. Vi har et stort netværk og kender til mange af de aktiviteter og foreninger, der foregår i Jylland – fra øst til vest og syd til nord. Vi kan også anbefale rådgivningen i Aalborg, hvis du kommer fra Nordjylland.

RÅDGIVNINGEN I AARHUS

LGBT+ Danmark / Sabaah
Frederiksgade 48B, 1. mf.
8000 Aarhus C
Telefon: 33 13 19 48
Mail: [email protected]

ÅBNINGSTID:
Torsdag kl. 18:00-20.00

Du kan booke et personligt møde

I vores åbningstid er det muligt at komme ind til en fysisk samtale med en rådgiver. For at booke et møde skal du gå ind på vores bookingportal (link til booking) Du/I er velkomne til at komme flere, hvis du for eksempel vil tage din partner eller forældre med.

Sådan finder du rådgivningen i Aarhus

Vi holder til i Frederiksgade 48b sammen med Sabaah. Du kan enten komme ind direkte fra Frederiksgade. Her skal du tage døren lige til højre for Shawarma House herefter er der en kort gang ind til en baggård. Når du når enden skal du dreje til højre og gå ind i opgangen, hvor der står 48b på døren. Det er også muligt at gå gennem gården, som er åben når man kommer fra Bødker Balles Gård. Du skal så gå igennem to gårde for at komme til vores opgang.

Når du kommer op ad trappen i opgangen til 1. sal skal du banke på døren midt for, så kommer der en rådgiver og tager i mod dig.

Tilgængelighed

Der er en del niveauforskelle i gården og en trappe fra gården og op til vores lokaler. Der er desværre ikke nogen elevator eller lignende op til lokalerne.