LGBT+ Rådgivningen i Aarhus

LGBT+ Rådgivning Aarhus bor i LGBT+huset, hvor vi har åbent for rådgivning hver torsdag mellem kl. 18 og 20. I det tidsrum er vores dør og telefon åben for alle henvendelser, og det er for det meste også i det tidsrum, vi svarer på mails.

Vi har hjulpet LGBT+-personer og deres familier, venner og pårørende med alle de spørgsmål, de måtte have siden 1970’erne, og vi er en bred skare af rådgivere, der gerne vil hjælpe dig. Vi tager altid udgangspunkt i dig og din situation og rådgiver ud fra vores erfaringer og viden.

I LGBT+ Rådgivning Aarhus har vi et stort netværk og kender til mange af de aktiviteter og foreninger, der foregår i Jylland – fra øst til vest og syd til nord. Vi kan også anbefale rådgivningen i Aalborg, hvis du kommer fra Nordjylland.

Vores rådgiverteam består af en blandet flok LGBT+-personer, som spænder vidt i alder og professioner. Vi stræber efter at have så blandet et team som muligt. Og kunne du være interesseret i at blive rådgiver for os, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

RÅDGIVNINGEN I AARHUS

Vester Allé 8a, 3. sal, 8000 Aarhus C
Tlf.: +45 33 13 19 48 (Torsdage klokken 18-20)
E-mail: [email protected]

Vil du besøge os?

Hvis du gerne vil have personlig rådgivning ved et fysisk møde, er du altid velkommen til at komme forbi i vores åbningstid – du kan også ringe eller skrive til os i forvejen for at booke en tid. Du er selvfølgelig velkommen til at tage et familiemedlem, en ven eller partner med.

Uanset om du har booket tid, kan du komme til at vente, hvis der er andre samtaler i gang. Vi sørger for at tage mod dig og byde dig velkommen og lidt kaffe, te eller vand i ventetiden.

Når du kommer til samtale, foregår det i et uforstyrret rum sammen med en af vores rådgivere og eventuelt en rådgiver under oplæring.

Desværre er vores lokaler ikke tilgængelige for kørestolsbrugere i øjeblikket på grund af trapper, men vi arbejder på at få det løst.

Sådan kommer du ind til os

LGBT+ Rådgivning Århus ligger centralt i byen tæt på Park Allé og Århus H, hvor bus, letbane og tog stopper i kort gåafstand. Vi har til huse i LGBT+huset, der ligger i FO Byen, og det er nemmest at komme til rådgivningen ved at gå fra Rådhuspladsen ned mod Aros og dreje ned af stien ved Ældre Sagen – så finder du os ved opgang 8A, hvor vores skilt står ude i åbningstiden.