LGBT+ Rådgivningen i Aalborg

Rådgivningen i Aalborg er åbnet i foråret 2021, og vi er meget glade for nu at kunne give lokal støtte og vejledning til LGBT+ personer og deres nærtstående i Nordjylland. I vores åbningstid om mandagen kan du ringe eller skrive til os på chat, og det er også der, vi besvarer mails. Du kan også komme forbi til en personlig samtale efter aftale.

Vi er et team på ni frivillige rådgivere med forskellige faglige baggrunde, erfaringer med og viden om LGBT+ området, som vi trækker på. Med vores lokale kendskab kan vi også vejlede om tilbud, netværk og aktiviteter i Nordjylland.

Vi holder til i hyggelige lokaler i foreningshuset K i Danmarksgade centralt i Aalborg, hvor vi ligesom flere andre rådgivningstilbud lejer os ind hos KFUM og KFUK.

RÅDGIVNINGEN I AALBORG

Danmarksgade 52, 9000 Aalborg
Tlf.: 33 13 19 48 (mandage kl. 16.30-18.30)
Chat (mandage kl. 16.30-18.30)
E-mail: [email protected]

Vil du besøge os?

Det er muligt at komme ind og tale med en rådgiver, hvis du laver en en aftale. Skriv en mail til [email protected] eller ring til  33 13 19 48 for at aftale en tid. Rådgivningen foregår i et hyggeligt og uforstyrret rum. Du/I er velkomne til at komme flere, hvis du for eksempel vil tage din partner eller forældre med.

Hvis der er ventetid, er du velkommen til at vente i et caféområde i huset.

Sådan finder du frem

Foreningshuset K i Danmarksgade 52 ligger midt i Aalborg ca. 5 minutters gang fra stationen, og flere busser stopper i nærheden.

Når du kommer ind i huset, skal du igennem et lille caféområde til ”Sofastuen”, hvor vi er klar til at tage imod dig. Der er et skilt på døren hvor der står, at LGBT+ Rådgivningen har åbent.