LGBT+ Rådgivningen i Aalborg

Rådgivningen i Aalborg er åbnet i foråret 2021, og vi er meget glade for nu at kunne give lokal støtte og vejledning til LGBT+ personer og deres nærtstående i Nordjylland. I vores åbningstid om mandagen kan du ringe eller skrive til os på chat, og det er også der, vi besvarer mails. Du kan også komme forbi til en personlig samtale efter aftale.

Vi er et team på ni frivillige rådgivere med forskellige faglige baggrunde, erfaringer med og viden om LGBT+ området, som vi trækker på. Med vores lokale kendskab kan vi også vejlede om tilbud, netværk og aktiviteter i Nordjylland.

Vi holder til i hyggelige lokaler i Buens Bogcafe i Maren Turis Gade centralt i Aalborg, hvor AURA Aalborg også holder til.

RÅDGIVNINGEN I AALBORG

Buens Bogcafé
Maren Turis Gade 12
9000 Aalborg
Telefon: 33 13 19 48
Mail: [email protected]

ÅBNINGSTID:
Hver mandag fra 18:00-20:00

Vil du besøge os?

Det er muligt at komme ind og tale med en rådgiver, hvis du laver en en aftale. Skriv en mail til [email protected] eller ring til  33 13 19 48 for at aftale en tid. Rådgivningen foregår i et hyggeligt og uforstyrret rum. Du/I er velkomne til at komme flere, hvis du for eksempel vil tage din partner eller forældre med.