Rådgivningen i Aalborg søger rådgivere

Vores rådgivning i Aalborg søger flere engagerede frivillige rådgivere til vores allerede fast etablerede gode rådgivning i Aalborg med opstart i efteråret 2022. Vores kerneopgave i rådgivningen i Aalborg er at støtte og hjælpe LGBT+-personer og deres familier, venner og pårørende med alle de spørgsmål, de måtte have med særligt fokus på tilbud i Nordjylland. Der kan også komme henvendelser fra andre landsdele. Som frivillig rådgiver får du selvfølgelig oplæring og uddannelse inden start.  

Vi tilbyder…

et frivilligjob hvor du gør en forskel for LGBT+ personer og pårørende gennem rådgivning på telefon, mail, chat og eventuelt fremmøder. Som frivillig rådgiver får du en uddannelse i rådgivning indenfor LGBT+-området over en weekend i august. Parallelt med det vil du gennemgå oplæring på vagter sammen med mere erfarne kolleger. Derudover har vi løbende supervision og kompetenceudvikling på blandt andet uddannelsesdage, som vi i høj grad selv planlægger. 

Lige nu er vi et rådgivningsteam på 9 personer, men vi ønsker at skabe et team på cirka 12 rådgivere. Vi er 3 rådgivere på vagt sammen. Vi bestræber os på at have rådgivere med forskellige faglige baggrunde, LGBT+ identiteter, etniciteter og aldre i teamet. Vi lægger vægt på at have et godt arbejdsmiljø, hvor vi er trygge ved at sparre med og lære af hinanden. Derfor prioriterer vi også fællesskabet i teamet højt gennem arrangementer og fællesmøder. 

Rådgivningen er i høj grad selvledende, men understøttes af foreningens sekretariat. 

Vi søger dig, der…

  • er åben om din egen køns- og seksualitetsforståelse. 
  • har interesse i at opnå ny viden indenfor området. 
  • er omsorgsfuld, god til at lytte og har overskud til at møde andre der, hvor de er. 
  • vil deltage i uddannelse 27.-28. august 2022 i København – transport og ophold er naturligvis gratis og betales af LGBT+ Danmark.

Praktisk

  • Vi har åbent hver mandag klokken 18-20, og du vil have i gennemsnit to vagter om måneden med mulighed for fleksibilitet fra 17:45 til 20:15. Derudover forventer vi, at du deltager i supervision 4 x årligt, kvartalsvise rådgivermøder og et årsmøde.  
  • Vi har til huse i Buens Bogcafé på Maren Turis Gade 12, og vi har afdelinger i København og Århus, som holder åbent andre dage. 
  • Er du interesseret i at blive en del af teamet, så send en mail med en motiveret ansøgning på maks. 1 side. Du er velkommen til at vedlægge CV, men det er ikke et krav. Send din ansøgning til . 
  • Ansøgningsfrist: Mandag d. 19. juni 2022  
  • Hvis du ønsker at vide mere, kan du ringe til vores rådgiver 

LGBT+ Danmark

LGBT+ Danmark er en interesseorganisation, der arbejder for homo-/biseksuelle og transpersoner og deres politiske, sociale, sundheds- og erhvervsmæssige ligestilling på alle niveauer i samfundet. LGBT+ Danmark arbejder aktivt med at gøre en forskel for personer, der bryder med normer for køn og seksuel orientering, både nationalt og internationalt. Foreningen blev stiftet i 1948 og er en af verdens ældste endnu eksisterende LGBT+ organisationer med en lang række politiske og kulturelle rettighedssejre. Vi glæder os til at have dig med på holdet.

Læs mere på https://lgbt.dk/raadgivning/ og https://lgbt.dk/raadgivningen-i-aalborg/