LGBT+ Rådgivningen i Aarhus søger nye rådgivere

Vores rådgivning i Aarhus søger et nyt hold af kompetente og engagerede rådgivere til at hjælpe med at videreføre og videreudvikle vores allerede eksisterende gode rådgivning fra efteråret 2022 – og du har mulighed for at være med. Flere og flere henvender sig til os, og vi har brug for nye frivilligkolleger, der vil være med til at udføre vores kerneopgave: At støtte og hjælpe LGBT+-personer og deres familier, venner og pårørende med alle de spørgsmål, de måtte have. 

Vi tilbyder…

et frivilligjob hvor du gør en forskel for LGBT+ personer og pårørende gennem rådgivning på telefon, mail, chat og eventuelt fremmøder. Som frivillig rådgiver får du en uddannelse i rådgivning indenfor LGBT+-området over en weekend i august. Parallelt med det vil du gennemgå oplæring på vagter sammen med erfarne kolleger. Derudover har vi løbende supervision og kompetenceudvikling på blandt andet uddannelsesdage. 

Vi ønsker at skabe et team på cirka 12 rådgivere, og vi er 3 til 4 rådgivere på vagt sammen. Vi bestræber os på at have rådgivere med forskellige faglige baggrunde, LGBT+ identiteter, etniciteter og aldre i teamet. Vi lægger vægt på at have et godt arbejdsmiljø, hvor vi er trygge ved at sparre med og lære af hinanden. Derfor prioriterer vi også fællesskabet i teamet højt gennem arrangementer og fællesmøder. 

Vi søger dig, der…

  • er åben om din egen køns- og seksualitetsforståelse. 
  • har interesse i at opnå ny viden indenfor området. 
  • er omsorgsfuld, god til at lytte og har overskud til at møde andre der, hvor de er. 
  • kan deltage i et informationsmøde i LGBT+Huset den 30. juni fra 17:00-18:30 inden en eventuel ansættelsessamtale med os. 
  • vil deltage i uddannelse 27.-28. august 2022 i København – transport og ophold er naturligvis gratis og betales af LGBT+ Danmark.

Praktisk

  • Vi har åbent hver torsdag klokken 18-20, og du vil have cirka to vagter om måneden fra 17:45 til 20:15. Derudover forventer vi, at du deltager i supervision 4 x årligt, kvartalsvise rådgivermøder og et årsmøde.  
  • Vi har til huse i LGBT+HUSET på Vester Alle 8A 3.sal, og vi har afdelinger i København og Aalborg, som holder åbent andre dage. 
  • Er du interesseret i at blive en del af teamet, så send en mail med en motiveret ansøgning på maks. 1 side. Du er velkommen til at vedlægge CV, men det er ikke et krav. Send det til [email protected] 
  • Ansøgningsfrist: Mandag d. 19. juni 2022  
  • Hvis du ønsker at vide mere, kan du ringe til vores rådgiver Michael Sørensen-Bech på telefonnummer: 22 76 08 11 efter klokken 16 på hverdage 

LGBT+ Danmark

LGBT+ Danmark er en interesseorganisation, der arbejder for homo-/biseksuelle og transpersoner og deres politiske, sociale, sundheds- og erhvervsmæssige ligestilling på alle niveauer i samfundet. LGBT+ Danmark arbejder aktivt med at gøre en forskel for personer, der bryder med normer for køn og seksuel orientering, både nationalt og internationalt. Foreningen blev stiftet i 1948 og er en af verdens ældste endnu eksisterende LGBT+ organisationer med en lang række politiske og kulturelle rettighedssejre. Vi glæder os til at have dig med på holdet.

Læs mere på https://lgbt.dk/raadgivning/ og https://lgbt.dk/raadgivningen-i-aarhus/