LGBT+ Rådgivningen i Aalborg søger nye rådgivere

LGBT+ Danmarks rådgivning er et gratis tilbud til alle, der har spørgsmål om køn, krop eller seksualitet og ønsker at vende dem med nogen i et fortroligt rum.

Vi har i foråret åbnet en ny afdeling i Aalborg, og her har vi brug for nye kolleger, der vil være med til at gøre en forskel for en stor og mangfoldig målgruppe. Vi arbejder alle frivilligt, og vi rådgiver på telefon, mail, chat og i samtaler ved personligt fremmøde.

Vi tilbyder

Som frivillig rådgiver gennemgår du oplæring på vagter sammen med erfarne kolleger. Derudover har vi løbende supervision og kompetenceudvikling på bl.a. uddannelsesdage.

Vi er et team på ca. 9 rådgivere og er gerne 3 på vagt sammen. Vi tilstræber en bred repræsentation af LGBT+ personer, med forskellige livserfaringer, faglige baggrunde og aldre. Vi lægger vægt på at have et godt arbejdsmiljø, hvor vi er trygge ved at sparre med og lære af hinanden. Derfor prioriterer vi også fællesskabet i rådgivergruppen højt gennem sociale arrangementer og fællesmøder, hvor vi organiserer vores arbejde. Rådgivningen er i høj grad selvledende, men understøttes af foreningens sekretariat.

Vi søger dig, der

  • er åben omkring din egen køns- og seksualitetsforståelse.
  • har interesse i at opnå ny viden indenfor området.
  • er omsorgsfuld, god til at lytte og har overskud til at møde andre der, hvor de er.
  • har erfaringer med transoplevelser og -forståelser.
  • har erfaring med rådgivning eller med at arbejde med køn, krop og seksualitet i anden sammenhæng.
  • kan begynde i december 2021 eller januar 2022 og kan tænke dig at blive i rådgivningen i mindst et år.

Praktisk

Rådgivningen har åbent to timer hver mandag sen eftermiddag/aften, og du vil have ca. to vagter om måneden. Derudover forventer vi, at du deltager i supervision 4 x årligt og to rådgivermøder i kvartalet.

Rådgivningen har p.t. hjemme i Danmarksgade 52 i Aalborg, men planlægger flytning til andre lokaler i Aalborg.

Er du interesseret i at blive en del af teamet, så send en ansøgning inkl. CV til os på [email protected]

Ansøgningsfrist: Fredag d. 26. november 2021 kl. 12. Vi forventer at holde samtaler d. 1. december kl. 15-18.

Læs mere om rådgivningen her. Du er også velkommen til at skrive til os på raadg[email protected], hvis du har spørgsmål til rådgiverjobbet.