Eventgruppen

En masse personer der kigger på et bål.

Eventgruppen elsker at samle folk til fede arrangementer og skabe fællesskab for LGBT+ Miljøet. Derfor planlægger vi hver år forskellige sociale events, store som små, for foreningens frivillige, medlemmer, allierede og andre gode folk omkring LGBT+ Danmarks arbejde og LGBT+ miljøet i Danmark.

Vi planlægger for eksempel den store midsommerfest, som hvert år fejrer foreningens fødselsdag. Derudover arrangerer vi fredagsbar, picnic, filmvisinger, livekoncerter, oplæg mm. Vi markerer mærkedage i LGBT+ historien og gør klar, når LGBT+ Danmark går med i Pride paraden. Eventgruppens aktiviteter bliver derfor formet af dem som er med i gruppen, og hvad vi synes kunne være sjovt at lave.

Som gruppe spænder vi bredt på både alders- og regnbuespektret, og vi er altid åbne for at få nye gode folk med i gruppen.

Når vi er sammen bruger vi både tid på at arrangere et event, men også hygge os med hinanden og tale om, hvad der rør sig. De events og arrangementer, som Eventgruppen står for, foregår primært i København på nuværende tidspunkt. Vi laver både interne events for foreningens frivillige og events, hvor alle er velkommen, fx foreningens årlige fødselsdagsfest, Copenhagen pride og lignende.

Vi mødes cirka 4 gange om året hele gruppen til frivilligmøder og holder derudover en række arbejdsmøder efter behov.

 

HVOR
LGBT+ Medborgerhuset, Vestergade 18E, 2. sal, 1456 København K.

HVORNÅR
Vi aftaler løbende i gruppen, hvornår vi mødes, og hvad vi skal arrangere som det næste.

KONTAKT
Kamille (frivilligkoordinator)
[email protected]

Godt at vide omkring Eventgruppen

Hvis du har lyst til at være med til at planlægge events for LGBT+ miljøet, kan du blive en del af Eventgruppen. Gruppen mødes efter behov. Skriv til frivilligkoordinator Kamille på [email protected], hvis du vil være med, har gode ideer eller vil høre mere.

 

Dette gør sig gældende for LGBT+ medborgerhuset på Vestergade 18E:

Det er vigtigt for os, at mennesker har let adgang til LGBT+ Danmarks aktiviteter. Derfor arbejder vi løbende på at gøre de steder, hvor vores aktiviteter foregår, endnu mere brugervenlige. Er du i tvivl, om vores rammer kan imødekomme dine behov, så kontakt os direkte via mail. 

SPROG: Vi taler dansk til vores aktiviteter, men vi tilpasser os og taler engelsk, hvis der deltager nogen, som ikke taler og forstår dansk.

LGBT+ Danmarks aktiviteter skal være trygge at deltage i. Derfor har vi et adfærdskodeks med en række retningslinjer for, hvordan vi er sammen. Læs herunder adfærdskodekset.

RESPEKT
LGBT+ Danmark tror på og kæmper for, at alle kroppe, kønsidentiteter, kønsudtryk og seksuelle orienteringer er valide og lige meget værd. Det forventes derfor, at ansatte, frivillige og deltagere i LGBT+ Medborgerhuset anerkender og optræder respektfuldt over for andre uagtet krop, kønsidentitet, kønsudtryk, seksuel orientering og fetish såvel som alder, race, etnicitet, funktionsniveau, religion, social baggrund og politisk overbevisning.

TRYGHED OG TILGÆNGELIGHED
I LGBT+ Danmark stræber vi efter at planlægge og afvikle aktiviteter og arrangementer med bredest mulig tryghed og tilgængelighed for deltagende og potentielt deltagende uagtet krop, kønsidentitet, kønsudtryk, seksuel orientering, fetish, alder, race, etnicitet, funktionsniveau, religion, social baggrund eller politisk overbevisning.

SAMTYKKE
I LGBT+ Danmark skal ingen deltage i noget, de ikke har lyst til. Der skal altid søges et aktivt samtykke – der skal altså søges et ‘ja’ og ikke blot efterspørges et ‘nej’. Det gælder i forhold til samtaler om personfølsomme emner, fysisk kontakt og deltagelse i aktiviteter.

ANSVAR OG OVERHOLDELSE AF LGBT+ DANMARKS ADFÆRDSKODEKS
Personer som ikke overholder dette adfærdskodeks i LGBT+ Danmarks aktiviteter vil blive bedt om at gå. Hvis man udsættes for noget ubehageligt, når man deltager i vores aktiviteter – mobning, fobi, racisme, sexchikane eller andet som er i uoverensstemmelse med LGBT+ Danmarks principper – opfordres man til at kontakte foreningens forretningsudvalg på [email protected]. Frivillige kontakter foreningens frivilligkonsulent -eller koordinator, eller den ansatte i sekretariatet, som man føler sig mest tryg ved at gå til.

Vores retningslinjer er vedtaget på LGBT+ Danmarks landsmøde den 31. oktober 2020.

Bliv medlem af LGBT+ Danmark

Eventgruppen er åben for alle - uanset om du er medlem eller ej. Ved at melde dig ind i LGBT+ Danmark støtter du kampen for LGBT+ personers rettigheder - og får adgang til medlemsrabatter, indflydelse på foreningen og et særligt nyhedsbrev for medlemmer.