Eventgruppen

En masse personer der kigger på et bål.

I Eventgruppen planlægger vi sociale arrangementer og events, store som små, for alle foreningens frivillige, medlemmer, deltagere, allierede og andre gode folk omkring LGBT+ Danmarks arbejde.

Vi planlægger for eksempel den store midsommer/fødselsdagsfest, fredagsbar, picknic, filmvisinger, livekoncerter og oplæg. Vi markerer mærkedage i LGBT+ historien og gør klar når LGBT+ Danmark går med i Pride paraden.

Vi aftaler løbende i gruppen, hvornår vi mødes og hvad vi skal arrangere som det næste. Eventgruppens aktiviteter bliver derfor formet af dem som er med i gruppen, og hvad vi synes kunne være sjovt at lave.

Som gruppe spænder vi bredt på både alders- og regnbuespektret og vi er altid åbne for at få nye gode folk med i gruppen.

Så har du lyst til at være en dle af en gruppe, hvor vi både er sociale sammen, men også planlægger events til at invitere endnu flere med i vores LGBT+ fællesskab, så skal du endlig skrive en mail til frivilligkoordinator Kamille på mail [email protected].

Bliv medlem af LGBT+ Danmark

Eventgruppen er åben for alle - uanset om du er medlem eller ej. Ved at melde dig ind i LGBT+ Danmark støtter du kampen for LGBT+ personers rettigheder - og får adgang til medlemsrabatter, indflydelse på foreningen og et særligt nyhedsbrev for medlemmer.