Det Blå Rum

Det Blå Rum er et trygt fællesskab for alle LGBT+ personer med psykiske lidelser og sårbarheder. Vi mødes den 2. søndag i måneden til kaffe, te og hyggeligt samvær i LGBT+ Danmarks lokaler i København.

Vi er en mindre gruppe af lesbiske, bøsser, biseksuelle og transpersoner. Alle LGBT+ personer med psykiske udfordringer er velkomne – om du har depression, angst, OCD, personlighedsforstyrrelse, bipolar lidelse, spiseforstyrrelse, skizofreni eller noget helt andet, om den er kronisk, midlertidig, mild eller tung.

Psykiske sårbarheder kan af og til gøre det vanskeligt at møde andre i miljøet, blandt andet fordi det kan være et tabubelagt emne. Det Blå Rum er et trygt sted, hvor du har mulighed for at møde andre med lignende problematikker, blive forstået, og skabe støttende netværk af LGBT+ personer. Vi snakker om vores dagligliv og deler vores erfaringer. Du bestemmer selv, hvor meget du vil sige, og har du behov for at være med på en “lytter” de første gange, er det selvfølgelig helt okay. Vil du have en ven med første gang, er det også i orden.

Vi tilbyder ikke terapi – det er en social gruppe, hvor vi hygger os.

Og det, der bliver sagt i gruppen, går ikke videre – vi har tavshedspligt.

DET BLÅ RUM

15:00-17:00
2. søndag i måneden – se også LGBT+ Danmarks kalender.
Vestergade 18E, 2. sal, 1456 Kbh. K 

Kontakt: [email protected] 

Sådan deltager du

Du møder blot frit op til arrangementet og behøver ikke tilmelde dig inden. Du er velkommen til at tage en ven eller pårørende med, hvis du foretrækker det.  Der er kørestolsadgang gennem elevatoren. Den kræver et nøglekort, så skriv gerne til [email protected] forinden, hvis du skal bruge elevatoren.