Støt kampen for LGBT+ rettigheder

Den bedste måde at støtte LGBT+ Danmark på er via et medlemskab. Du kan blive medlem af LGBT+ Danmark eller LGBT+ Ungdom her: Bliv medlem af LGBT+ Danmark

Giv en donation

Ved at støtte LGBT+ Danmark støtter du kampen for bedre levevilkår, for ligestilling og for frihed til at være den, man er. Hvis du donerer 200 kr. eller mere kan du trække det fra i skat – husk da at opgive dit cpr-nummer! Får vi bare 100 donationer på mindst 200 kr. kan vi søge om momskompensation og blive fritaget for arveafgift.

Vi er meget taknemmelige for alle gaver, uanset beløbets størrelse.

Doner via MobilePay på 64548 – skriv ‘støtte’ i kommentarfeltet. 

Støttemedlemsskab af LGBT+ Danmark

Du kan støtte LGBT+ Danmarks eller LGBT+ Ungdoms arbejde ved at årligt at donere et fast beløb. Pengene går til både det lokale og det landsdækkende arbejde – og til det sociale, informerende, rådgivende og politiske arbejde. Et støttemedlemskab giver ikke valg- og stemmeret.

Du tilmelder dig for et år. Efter denne periode modtager du automatisk en indbetalingsblanket hvor du har mulighed for at tilmelde dig Betalingsservice.

Hvis du støtter os med et støttemedlemskab, kan du trække det fra i skat – husk da at opgive dit cpr-nummer!

Støtte- medlemskab af LGBT+ Danmark

200 kr. årligt

Støtte- medlemskab af LGBT+ Ungdom København

200 kr. årligt

Støtte- medlemskab af LGBT+ Ungdom Aarhus

200 kr. årligt

Virksomheds- medlemsskab af LGBT+ Danmark

1500 kr. årligt

Testamente

Hvis du vil støtte LGBT+ Danmarks arbejde, kan det ske på flere måder, blandt andet ved at betænke LGBT+ Danmark i dit testamente.

Har du ingen arvinger, kan du efterlade din formue til LGBT+ Danmark. Landsforeningen er fritaget for at betale boafgifter, så hele beløbet går ubeskåret til foreningens arbejde. Ønsker du at betænke for eksempel både familiemedlemmer og LGBT+ Danmark, kan du bestemme, at LGBT+ Danmark skal betale boafgiften for dine øvrige arvinger. På den måde støtter du både LGBT+ Danmarks arbejde og sikrer dig, at dine arvinger arver mest muligt.

LGBT+ Danmark tilbyder gratis hjælp til oprettelse af et almindeligt testamente. Du kan kontakte vores advokat, Peter Sindal  Lundsberg, på telefon 3311 3636 eller psl@petersindal.dk for gratis rådgivning i den forbindelse.